2.5 v6 cdx

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan btlufk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

btlufk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
s.a arkadaşlar v6 2,5 cdx aldım 1997 model lpg taktıracağım hangi marka modeli önerirsiniz ?

ne zaman aldın kardeşim kimin aracı bende kayserideyim

Kesinlikle atiker taktır, montajı ve kalibrasyonu sağlam yapılmış her kit iyidir, + olarak atiker ucuzdur, bozulursa tamirle uğraşmadan bamgüm yerek parçayı takar geçersin, yerli mal ne de olsa ucuz.

mimgazda yerli ama ecutya 450-600 tl çektiler :(

Ben vectramı aldığımda üzerinde BRC vardı... 11.2009 dan beri bende 130.000++ km yaptım.
Bir kere sigortası attı. 3 kere falan filitresini değiştirdim. başkada sorun çıkarmadı.
1 kere enjektörlere giren hortum patlattı ama bunun sebebi o gaz hortumunu kısaltmamızdı...
Ben BRC öneririm.
Ama ilk önce dikkat etmeniz gereken sistemi uygulayacak ustanın işçiliğinin iyi olması gerekli... yoksa en kaliteli kit bile kafanızı ağrıtır..

ne zaman aldın kardeşim kimin aracı bende kayserideyim

Ankaradan bi amcadan aldim kardes

mimgazda yerli ama ecutya 450-600 tl çektiler :(

Mimgas ecu baya kaliteli bir ecu, yerli değil kore üretimi diye biliyorum. LPG ustaları ecu sorunu yaşayanlara mimgas ecu öneriyor.

Mimgas ecu baya kaliteli bir ecu, yerli değil kore üretimi diye biliyorum. LPG ustaları ecu sorunu yaşayanlara mimgas ecu öneriyor.
pazartesi sipariş verdik ön takımını komple yenden değiştireceğiz mimgaz sipariş verdik

Brc:bir:

Geri