2.0 gsi astra ile ilgili bilgileriniz ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdem34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erdem34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkese iyi günler arkadaşlar.94-98 model arası coupe 2.0 gsi astra alma gibi bi düşüncem var fakat alıyımmı almıyımmı arasında tereddüt ediorum.Daha önce hiç opelim olmadı bu ilk olucak bu sebepten dolayıda opel özelliklede 2.0 gsi kullanıcılarından bilgi almak istiyorum.Nasıl arabadır,eksi yönleri nelerdir ... ?
yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden tşk.ederim ...

Son düzenleme:
150.000 kmde ecotec motorlu gsi ım var tık demedi şu ana kadar maaşlallah

Avatarınızdaki araçta satılık galiba sahibindende :)

Ben bildiğim kadar bilgi aktarayım zaten sfi cı abiler dolar az sonra :D:D

Eğer 12 13 veririm diyosanız 94 sfi alın keyfinize bakın.Ama biraz daha uygun fiyat ve 136 hp bana yeter diyosanız sahibinden.com"da haddinden fazla satılık var.Hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre bisey bulursunuz..

Avatarınızdaki araçta satılık galiba sahibindende :)

Ben bildiğim kadar bilgi aktarayım zaten sfi cı abiler dolar az sonra :D:D

Eğer 12 13 veririm diyosanız 94 sfi alın keyfinize bakın.Ama biraz daha uygun fiyat ve 136 hp bana yeter diyosanız sahibinden.com"da haddinden fazla satılık var.Hayırlısı olsun inşallah gönlünüze göre bisey bulursunuz..

Evet bu araç sahibindende satılık görüntüsü çok hoşuma gitti avatara alıyım istedim. inş. sahibini kızdırmazyız :d:P
gördüğüm kadarıyla sfi ile 136 lığın arasında çokta bi fiyat farkı yok temizini bulursam sfi alırım tabi bakalım kısmet :)

Arkadaşlar hiçmi aranızda bu araçtan kullanan veya kullanmış olan kimse yok ?
lütfen biraz yardımcı olun

başka zaman olsa araçlarına toz kondurmayan arkadaslar nerelerdesiniz...
yardım edin arkadasa ;)

Benim astra GSI yok ama bildiklerimi size yazım
0-100 8.0sn
Parçaları çok sağlam kolay kolay birşey olmuyor.
Yakıt konusundada o performansa göre çok az yakıyor.
SFI motor Opel in en kaliteli ve ünlü motarlarından biridir opeli opel yapan o sfı motorudur diyebilirim.
Fiyatını kat kat hak eden bir araba
Şimdilik bu kadar

Kesinlikle SFİ derim abii ;) 155 ps ile 136 arasında fark olmaz olurmu :D Ayrıca gsi hastası kime sorarsan sor agzından ilk SFİ lafı çıkar..

SFİ'nin temizini ve az km lisini bulursam hiç kaçırmıcam zaten :D

Geri