1999 model arabama klima takılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TEXPOL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TEXPOL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
s.a arkadaşlar bu işten anlayan bir arkadaşım cevap verebilirse uygun olur 1999 opel vectra GL klimasız bu araca klima takılabilirmi takılırsa sorun olabilirmi takıcak olsak ne kadara maal olur .. saygılar

kardeş bence sen aracı elden cıkar klimalısını al o zaman daha ucuza olur gibi geliyor bana 1.500 ve 2000 civarında ama cımasını gider ankaradan arastırısan daha ucuza olur bigi duruyor bana

arkadaşa "yeni bir araba al" önerisinden çok sorduğu soruya makul bir cevap vermemiz daha mantıklı olur.herhalde yeni bir klimalı araba almayı oda bilir, ister ama belki imkanları kısıtlı yada arabasını çok seviyor.bilgimiz varsa yardımcı olalım.

çıkmacıdan sağlam bir klima tertibatı alıp bu işle daha önce uğraşmış sağlam bir ustaya yaptırmak gerekir. minimum 1000 tl bulur ama ucu açık yani masrafın ne çıkacağı ve nasıl bir randuman alacağın da soru işareti.ankara da klima tertibatını saağlam bir pazarlıkla uygun alabileceğini düşünüyorum.gerisi tamamen tanıdık iyi bir usta bulmakta biter.ama olmayacak birşey değil.daha önce çok kez yapılmıştır.biraz zaman ve bütçe ayırın bence olur...

Geri