18 mart şehitleri anma günü bando konseri inönü üniversitesi

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
mbr abiler arkadaşlar,18 mart şehitleri anma günü konserine gittik inönü üniversitesinde,evde üniverstenin içinde,dedik gidelim,malum rektörde değişti,ve daha önce hiç olmayan bişey oldu,1 bölüme girdik neyse ara veridldi 2.bölüme geçilcek ben çıkmadım dışarı arada,ve 2,ci bölüm başladı bi geldi millet çoğu kişi içmiş,alkol dağıtmış rektör,dağılıtmasına izin verilmiş ve ben açıkçası çok üzüldüm,bence yanlış bişeydi sizle paylaşmak istedim,sizce doğrumu böylemi bi günde bu davranışı yapmak yada yapılmasına izin vermek?

Anladığım kadarıyla arada içilmiş ve rektör insanların dağılmasına izin vermiş! Haklı kesinlikle! Öyle bir ortamda izin verilse de verilmese de içenler KARAKTERSİZ KESİNLİKLE!

izin verende bence karaktersiz,üstelik rektör sağ görüşlü buna rağmen bunu yapması şimdi bişe söylerim ama ayıp olur sizlere,terbiyemi bozmayayım anlayan anladı ztn

Rektörün içenleri dağıtması haklı diyorum! Ayrıca içmek isteyen adamı hiçbi türlü durduramazsın. su şişesinin içine votka koyar yine içer.

böyle bi gündede dağıtması haklımı?

Böyle önemli ve kutsal bi günü anmak için toplanılmışsa az bile.

Geri