‎18 Mart Çanakkale GEÇİLMEZ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan olciyak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

olciyak

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
‎18 Mart Çanakkale Zaferinin 98. Yıl Dönümünde Çanakkale ve tüm Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=r2faoMcuk-g

Mekanları cennet olsun onların hakkını asla ama asla ödeyemeyiz... umarım haklarını bize helal ederler....

Eğer ki bu vatan üzerinde nefes alabiliyorsak o şanlı,aziz,yiğit Şehitlerimizin sayesindedir. Ruhları şaad olsun. Allah hepsinden razı olsun.

Çanakkale de şehitlerimiz bu ülkeyi bize bırakmak için böyle durdular....

son-dua.jpg

Ama aradan geçen zaman içinde böyle oldu :cry:

l5jms.jpg

(Bu resim diğer konunun resmi)

bu resmi görünce üstüme bomba bağlayıp aralarına giresim geliyor..

bu resmi görünce üstüme bomba bağlayıp aralarına giresim geliyor..

Şu kare var ya şu kare işte insanın canını yakan bu kare...öleceğini bilmek ve buna karşın ya Allah demek... şimdikiler ne yapıyor? para karşılığında askerlik sahte rapor ile askerlikten yırtmak... siyasilerin yaptıkları zaten belli...

son-dua.jpg

Hepsinin ruhu şad , mekanları cennet olsun :(

allah rahmet eylesin hepsine, hepimize.

bu arada Aksaray ilide dahil olmak üzere bazı şehirlerimizde 18 mart akşamı çeşitli konser etkinlikleri var. ve ben bu olaya acayip uyuz olmuş durumdayım. böyle gururla anılacak, bol bol dua edilecek bir gecede eğlence olayına konser olayına karşıyım ben. çok iyi hatırlıyorum zamanında bir konser vardı. konserden 1 gece önce karakol baskını sonrası bir kaç şehit vermiştik ve o konser ertelenmişti. ee nerde bu zihniyet. 18 mart her ne kadar çanakkale zafer günü olarak görülsede aslında çanakkale anma günüdür, yas tutma günüdür. bu gece eğlenceye gidenin vay haline...

Kimse kusura bakmasın ama "NAH GEÇİLMEZ!"

Atı alan değil Çanakkale'yi Üsküdar'ı geçti. Memleket satıldı, bölündü hala Çanakkale!

Rahmet ettiğiniz o şehitler lanet ediyorlar!

Memleket parça parça ayrılırken seyirci kalmak ve sonra Çanakkale demek olmaz!

Kimse üstüne alınmasın...

Herkese geçmiş olsun!

Geri