160 bin kmdeki bir dizel araç için enjektör temizleyici kullanılırmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mtn1543
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mtn1543

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Merhabalar . 2007 model corsa D 1.3 aracım var. Araç şuan 160 bin kmde . Geçen hafta egr arızası verdi .sökülüp bir güzel temizlendi. Şükür şuanda sıkıntı yok ama kmsi yükseldiği artık enjektörlerin kurum bağlayabileceğini düşünüyorum.Yakıta katılan enjektör temizleyicileri sordum sanayide bir kaç ustaya, kmsi yüksek olduğu için enjektörler ağızlarinj bozabilir dendi. Çekindim açıksası genelde yakitı bp ultimate alirım.acaba piyasada satılan enjektör temizleyicilerin yararı olurmu aracima misal würt marka. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Tanınmış bir marka ürün kullanman da sakınca yok. Hatta ben kendi aracım da her 10 000 km de bir bu ürünlerden kullanıyorum.

Wurth iyidir. Lakin ürünü depoya koyduktan sonra fulleyin enaz 50 km kullanın o zaman tam randıman verir. Asla yarım çeyrek depoya ürünü koymayın

Comboda würth kullandım vites geçişlerinde çok hafif duman vardı kesti ve araç rahatladı. Fakat tam depoya koymayı ihmal etmeyin ve o katkı varken Araç felaket yakıt tüketiyor :-)

imla hataları için affola mobil gönderi

Psikolojik olarak iyi gelir. Sakinleştirici almak gibi.

Gerçek manada enjektör bakımı için, bosch car servis gibi yerlerde enjektör kontrolü ve gerekirse temizliği yapılıyor. Onları araştırın.

Geri