150.000km bakımı yaptırdım

slamdunk21

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar sırayla yaziyim,
yağ filtresi
mazot filtresi
hava filtresi
4,5litre castrol magnetix 10-40w yağ
carbon clean = 50 dakka sürdü yauu bende anlamadım.Kökten temizlik heralde:)
Kalfada dış motor temizliği yaptı parlattı motoru :)
Frenler felan her yer kontrol edildi bi sıkıntı olmadığı anlaşıldı ve ödediğim para 170 ytl.Hatta ödemedim salıya ödeyecem :)

gule gule eskıt

herhalde özel servis yetkili olsa hayatda çıkamazsın bu ücrete ...

fiyat güzelmiş.kazasız belasız kullan...

carbon clean çok faydalı bişey kurumu atıyor motordaki biraz gazlı kullan bu ara kurum iyice çıksın...

Herkese tşk ederim arkadaşlar

carbon clean çok faydalı bişey kurumu atıyor motordaki biraz gazlı kullan bu ara kurum iyice çıksın...
Yok Yok bende EGR ve Kat İptal o açıdan kurum sıkıntım kalmadı.

Astra 1.4; 10-40 Mobil yağ+Yağ filtresi + polen f.+benzin F.+4 adet bosch buji 110 ytl + 5ytl bahşiş :D

Öncelikle hayırlı olsun abi nice 150.000 lere demek bu kadar he ben baya korkuyordum dünyanın masrafı çıkar die :D peki bu bakım 100.000 den sonraki bakımmı ağır bakımı kastediyorum?
1-Yetkili servistemi yaptırdın
2-eğer yaptırdıysan tüm yetkili servislerde carbon cleani yapalarmı?
3-sonuçta opel yawww ne sorun çıkarcakki:D

Öncelikle hayırlı olsun abi nice 150.000 lere demek bu kadar he ben baya korkuyordum dünyanın masrafı çıkar die :D peki bu bakım 100.000 den sonraki bakımmı ağır bakımı kastediyorum?
1-Yetkili servistemi yaptırdın
2-eğer yaptırdıysan tüm yetkili servislerde carbon cleani yapalarmı?
3-sonuçta opel yawww ne sorun çıkarcakki:D

Yok ya ne masrafı aracın durumuna göre bu işler.Mesela senin 120.000km Bakımın ağır olur bende öyle olmuştu.120.000 de triger seti değişiyor ve o biraz para tutuyor.
Benim araçta baskı balata frenler felan sıkıntılı olmadığı için sadece yağ filtre bakımı yetti.Birde gitmişken carbon clean yaptiriyim dedim.İnanın o kadar faydası olduki motorun sarsıntılı çalışması geçti.

Cevaplar ,:)
1-Özel serviste yaptırdım.(Garanti olmadığı için yetkilide bayılmaya gerek yok)
2-Bugün hemen hemen tüm özel ve yetkili servislerde carbon clean var.
3-Sonuçta opel bu :D :D

Astra 1.4; 10-40 Mobil yağ+Yağ filtresi + polen f.+benzin F.+4 adet bosch buji 110 ytl + 5ytl bahşiş :D

bana çok uygun geldi valla bilmiyorum ama....bende bunları yaptıacağım bahara..umarım senin gibi uygun bir yer bulurum

Geri