13. MADDE kaldırılsın Mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BARAN33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

13.Madde Kaldırılsınmı ?

• Kullanılan toplam oy
    2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BARAN33

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar sitemizde 13.maddenin kaldırılmasına yönelik bi anket hazırladım

13- Forum içerisinde, trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan, yarış-kapışma, adı altında başlık açmak, resim veya video yayınlamak yasaktır.

Mesala siz bi hız denemesi vs otobanda yaptınız foruma koymak yasak , bi video begendiniz yayınlamak yasak yani sanki videoyu izleyen hemen anahtarıını alıp aynı şeylerei yapmaya çalışacak bazı arkadaşlar bu kuralın kaldırılmasını istedigi için bu anketi hazırlamaya karar verdim

bazıları var yaptıgı olumcul makasların vıdeo sunu cekıyor, kımısı de haydaa benımkıde acaba kameraya alsak boylemı durur deyıp hemen yola atlıyor mesela ben. o yuzden kaldırılmasın. Turk insanı yuksek bılınçlıdır demiş atamız ama malesef oyle değil. eğitim cahillik alır, öküzlük baki kalır. bizim ki o hesap. ozellikle kendim için konuştum. özendirici unsur oluyor bence kaldırılmasın

Edit: hata bence bu anket kaldırılsın :)

Hatta atamız demişki Turk insanı yuksek bılınçlıdır demiş demekki sen çok çabuk gaza geliyorsun kendi adına konuşman güzel ama video ilede gaza gelebiliyorsan tv bile izleme bence :D

Son düzenleme:
Değişmez değişmemeli

Açık bi anketti altı üstü nie kitlendi şimdi ?

Bundan önce forum kuralı 25i değiştirmemiz gerekecek sanırım. Siteye üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum kurallarına uymayan üyeler önce uyarılır , Uyarıya uymayanlar siteden süresiz olarak uzaklaştırılır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...