12 dev adamı unuttuk...

HAKANCEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
12dev adamımızın üstüste aldığı galibiyet basında pek yer almıyor.Bu da ülkemizde basketbolun öne çıkamamasından kaynaklanıyor sanırım...Millilerimiz bir devi daha yere serdi...Polonya'da düzenlenecek Avrupa Basketbol Şampiyonası'na gitmeyi garantileyen (A) Milli Basketbol Takımımız, eleme grubundaki son maçında Fransa'yı deplasmanda 80-78 mağlup etti.

Bu sonuçla 6'da 6 yapan Türkiye, elemeleri namağlup tamamlayan tek takım oldu.
:alkis::alkis::alkis:

ne yazıkkı spor dedikmi akla hemen futbol geliyor ülkemizde helal olsun 12 dev adama elemeleri namağlup bitirerek göğsümüzü kabarttı

vallahi şimdi , buradan haberim oldu.. zamanım oldukça ilgilenecegim; paylaşım ve bilgi için ayrıca teşkkürler

Şimdilerde trent R.Tayyip Erdoğan / Aydın Doğan kapışması. Medya şimdi bu konuya kilitlendi. Son günlerin en güzel spor haberlerinden biri. Sağolasın 12 dev adam.

Spor=futbol oldu malesef

Spor=futbol oldu malesef
aynen ülkemizde başka hiç bir spor yok sanki hayat futboldan ibaret,buna hiç bi anlam veremiyorum.haber sonlarında spor sayfası denen bültende bile sadece futbol,:mad:ozman futbol sayfası diyin spor demeyin kardeşim

yok baya ilgiliyim bu basketbola hepsini canlı izledim hemen hemen :DNbA sağolsun basketi sevdirdi bana takımımız çok iyi ama Okur gelince nedense bozuluyor sanırım 1 takıma 1 lider gerekli sadece 2 lider olunca iş yaş oluyor bence elemelerdeki en iyi oyuncumuz kerem tuçeri'ydi :)

Geri