1000 tl trafık sıgortası

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar kardesımde 2001 model corsa 1.4 arac var bu sene sadece bı tane kazası oldu oda bı borayla tıklama 2 sınınde on camurluklar egrıldı bora servıse gotrmus camurlugu degıstırmısler sadece o kadar trafık sıgortası ıcın gelın aradı yabancıda degıl yarın bıtıyo ve yenılemek 1000 tl bu ne sacmalıktır yaa aracı yarın annemın uzerıne satıs yapıcam ve 500 tl ye dusucek sıgortası boyle bı sacmalık varmı sıfır arabanın kaskosu tutmuyo bu kadar...
ne yapayım gıdıp mıllet gıbı cakma kaza yapıp 2000 3000 tl yı cebıme ındıreyım sonrada aman 1000 tl olsa ne olur mu dıyeyım bende boyle sacma sapan bı olay mı var kardesımın ılk kazası tek tutanak ve 1000 tl sıgorta ınsaf yaa ınsaff

kasko ücreti gibi maşallah :S

geçmş olsun

işin ilginci 2005 model passat ve 06 plakalı 240 liraya yaptırmış bir öğretmen abimiz. Ben 98 model vectramı 06 plakalı diye 370 liraya sigortalattım, araç üzerine bir tane bile hasar kaydı yok, ben dahil ailemde kimse de herhangi ufacık sürtmeye bile karışmadı, sırf bu sigorta düzenbazlığı yüzünden primler bu kadar yükseldi ...

2 ay kadar evvel 06 plakalı hasarsız 1999 model Megane'ı 320 TL ye sigorta ettirmiştik. Bir kaza yapıldı diye herkes aynı kefeye konmamalı, trafik sigortasına ödenen hasar bedeline göre zam yapılması daha adil olur. (Kazaya karışıp da hatasız olanlar için nasıl bir uygulama var onu bilmiyorum)

akşam akşam moralim bozuldu benimkinin kasko trafik sigortası geliyor 1 ay sonrada 2014 vergisi off off gitti yine maaş:(

19-10-2013 tarihinde sigortam bitti... Ancak bayramdan önce yaptırmıştım... 2000 model 06 plakalı aracımın trafik sigorta tutarı 222,08 TL ve 8 taksit... hasarsızlık ek primi 0(sıfır) hasarsızlık indirimi 20(yirmi) ...MAPPFRE genel sigorta...
Savaş beyin de dediği gibi kazaya karışan ile kazaya sebebiyet verenin ayrılması lazım...

Unutmadan bir de sadece bir acente den fiyat almayın... aynı sigorta şirketinin sigorta tutarı, acenteden acenteye neredeyse yüzde 40-50 değişebiliyor.... İsteyen olursa yaptırdığım acentenin telefonunu verebilirim.
saygılar

2 ay kadar evvel 06 plakalı hasarsız 1999 model Megane'ı 320 TL ye sigorta ettirmiştik. Bir kaza yapıldı diye herkes aynı kefeye konmamalı, trafik sigortasına ödenen hasar bedeline göre zam yapılması daha adil olur. (Kazaya karışıp da hatasız olanlar için nasıl bir uygulama var onu bilmiyorum)

geçen sene karşıdan gelen bir arabayla aynalarımız tokuşmuştu. tramer de kusur oranlarında karşı taraf %100 suçlu yazıyor. ben heralde suçsuz olduğumdan sigortayı normal yaptırdım.

19-10-2013 tarihinde sigortam bitti... Ancak bayramdan önce yaptırmıştım... 2000 model 06 plakalı aracımın trafik sigorta tutarı 222,08 TL ve 8 taksit... hasarsızlık ek primi 0(sıfır) hasarsızlık indirimi 20(yirmi) ...MAPPFRE genel sigorta...
Savaş beyin de dediği gibi kazaya karışan ile kazaya sebebiyet verenin ayrılması lazım...

Unutmadan bir de sadece bir acente den fiyat almayın... aynı sigorta şirketinin sigorta tutarı, acenteden acenteye neredeyse yüzde 40-50 değişebiliyor.... İsteyen olursa yaptırdığım acentenin telefonunu verebilirim.
saygılar

aynen acenteler arası fark oluyor. yukarıda yazdığım gibi bi kazam var. sigortacı sigortamı yenilerken 5-6 şirketten fiyat aldı. hepsi 200 tl civarıydı,aralarında 10-15 tl farkla.
sadece biri 400 gibi bi fiyat verdi. heralde bazı firmalar ya yerse diye fiyat çekiyorlar.

geçen sene 290 tl verdim sigortaya.. 55 plaka ve yaştan çaktılar :D

kasım da sigorta bitiyor bakalım kaç para çakacaklar :(

Geri