13 Mar 2011 #41 smihci Yönetici Başkan 35-İzmir Katılım 19 Ara 2007 Mesajlar 20,554 Tepkime puanı 273 Puanları 83 Fuel oil'in kalınlığı bir sıvı için oldukca fazladır. Ürün olarak da kabaca üretimden sonraki atık da denebilir.
Fuel oil'in kalınlığı bir sıvı için oldukca fazladır. Ürün olarak da kabaca üretimden sonraki atık da denebilir.
13 Mar 2011 Konuyu Başlatan #42 D darkmoon Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 6,668 Tepkime puanı 0 Puanları 0 savaş' Alıntı: Fuel oil'in kalınlığı bir sıvı için oldukca fazladır. Ürün olarak da kabaca üretimden sonraki atık da denebilir. Genişletmek için tıkla ... bir şeyler yakaladım abi bir adamla görüşme halindeyim adam 30 bin km dir bir şeyler kullanıyormuş burda yazmak istemyiroum şimdi
savaş' Alıntı: Fuel oil'in kalınlığı bir sıvı için oldukca fazladır. Ürün olarak da kabaca üretimden sonraki atık da denebilir. Genişletmek için tıkla ... bir şeyler yakaladım abi bir adamla görüşme halindeyim adam 30 bin km dir bir şeyler kullanıyormuş burda yazmak istemyiroum şimdi
13 Mar 2011 #43 Ö ömerfaruk Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Nis 2008 Mesajlar 1,224 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 47 Fuel oil ısınma ve sanayide kullanılan bir yakıt, beklediği zaman zift gibi donar yakmak için ısıtıp akışkanlığını artırmak gerekir.
Fuel oil ısınma ve sanayide kullanılan bir yakıt, beklediği zaman zift gibi donar yakmak için ısıtıp akışkanlığını artırmak gerekir.
13 Mar 2011 Konuyu Başlatan #44 D darkmoon Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Ocak 2009 Mesajlar 6,668 Tepkime puanı 0 Puanları 0 fuel oili geçdim zaten bir kanal yakaladım adamla görüşme halindeyim sohbet ediyorum
13 Mar 2011 #45 ermaneray Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 5 Ağu 2007 Mesajlar 1,595 Tepkime puanı 222 Puanları 63 arkadaşımda 81 model dizel jetta var hemde tek kapı fena bir cihaz hemde satıcak sanırım düşünen kaçırmasın
arkadaşımda 81 model dizel jetta var hemde tek kapı fena bir cihaz hemde satıcak sanırım düşünen kaçırmasın