10 binlerce araç sahibini ilgilendiren haber

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan smihci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben eski aracımın muayenesinin bir kısmına girmek zorunda kaldım (anahtarların ne işe yaradıklarını bilmiyorlardı) Alt takım, fren, boya kaporta, aydınlatma (açma kapama düğmesinin işlevi haricinde) sistemlerinin muayenesi standart, genelde motor ve şase numarasını ararken zorlanıyorlar, belkide motor numarasını ararken istemeden de olsa bir yere dokunmuş olabilirler. Yani kasıtlı olarak yaptıklarını sanmıyorum. Çünkü ben TÜV'e (3 ayrı istasyonda) en az 6-7 araba götürdüm çalışanlarının iyi niyetli olduğuna şahidim.

Ben eski aracımın muayenesinin bir kısmına girmek zorunda kaldım (anahtarların ne işe yaradıklarını bilmiyorlardı) Alt takım, fren, boya kaporta, aydınlatma (açma kapama düğmesinin işlevi haricinde) sistemlerinin muayenesi standart, genelde motor ve şase numarasını ararken zorlanıyorlar, belkide motor numarasını ararken istemeden de olsa bir yere dokunmuş olabilirler. Yani kasıtlı olarak yaptıklarını sanmıyorum. Çünkü ben TÜV'e (3 ayrı istasyonda) en az 6-7 araba götürdüm çalışanlarının iyi niyetli olduğuna şahidim.

iyi niyetmi adamın farı yanmıyo geçiyo bi şekilde benim ampüller tam hepsi yanıyor açıklık koyuluktan kalıyorum hangi iyi niyet????

iyi niyetmi adamın farı yanmıyo geçiyo bi şekilde benim ampüller tam hepsi yanıyor açıklık koyuluktan kalıyorum hangi iyi niyet????
Ben bu tür bir şeyi ilk defa duydum ve asla onaylamıyorum. Dikkat edersen burada en çok eleştirdiğimiz şey yasaların, kuralların eşit uygulanmaması ve devletin laçkalığı. Hani demiştin ya 60 TL'ye muayene yaptıranlar var, işte onun için bu aracılara/muamelecilere karşıyım, işte o nedenle .... TL'ye APP plakaya mühür yaptırılır, ..... TL'ye sakıncalı aracınızın muayenesi yaptırılır diyenlere karşıyım. Hem sistemi eleştirip hem bu tür yalaka kişilerden yardım dilenmek çok anlamsız.

Ben bu tür bir şeyi ilk defa duydum ve asla onaylamıyorum. Dikkat edersen burada en çok eleştirdiğimiz şey yasaların, kuralların eşit uygulanmaması ve devletin laçkalığı. Hani demiştin ya 60 TL'ye muayene yaptıranlar var, işte onun için bu aracılara/muamelecilere karşıyım, işte o nedenle .... TL'ye APP plakaya mühür yaptırılır, ..... TL'ye sakıncalı aracınızın muayenesi yaptırılır diyenlere karşıyım. Hem sistemi eleştirip hem bu tür yalaka kişilerden yardım dilenmek çok anlamsız.

bende aynısını söylüyorum ama tutupta o yalaka kişilerle işbirliği yapanlarada iyi niyetli diyemeyeceğim malesef.

Sistemin baştan aşağıya yanlış olduğunuda hala savunuyorum alt yapının olmadığı bir ülkede bu şekilde muayene sistemi uygulayamazsınız çünkü ben muayene istasyonuna gidene kadar 10 kere çukura düştüm bu çukurlardan birinde salıncağım yamulabiliri yada ampüllerimden biri patlayabilirdi ve ben muayeneyi geçemiyebilirim.
tekrar geri dönüp yaptırıp gene başka bir güzergahta çukura düşüp öledebilirim o yüzden altyapının olmadığı memlekete bu düzeni tepeden indirmek birilerinin cebini doldurmaktan başka birşey değildir...

Hep diyoruz ya devlet vermediklerini utanmadan vatandaştan istiyor. Unuttukları bir şey var vermeden almak Allah'a mahsustur. Ankara'da yaşayanlar nedense her yeri Ankara gibi görüyorlar. Nedense beyler kendi döneminde yapıldığını ballandıra ballandıra anlatanları karayollarını hiç kullanmıyorlar, habire hava yolu ile yolculuk yapıyorlar. (15 gün evvel Ankara'ya gidip geldim. 3 ay kadar evvel hizmete açılan duble yolların en az 4-5 yerinde onarım çalışması olduğundan trafik tek şerit işliyor. Daha açılalı ne kadar olduki. Bir de utanmadan geçmiş iktidarları eleştiriyorlar)

Geri