1 Günlük Opel Astrada Problemler

sinsiyenidunya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba bugün Opel Astra 1.6 115 hp aracımı teslim aldım. Ancak arabada farkettiğim bazı şeyler var bunları sizlere sormak istedim:

• bu arabalarda küllük ve çakmak verilmiyor mu? benim arabamda her ikisi de yok ancak kullanma kılavuzunda resimleri mevcut.
  • Sizin arabanızda sinyaller ve dörtlüler çalışırken ses geliyor mu? Ya da emniyet kemeri uyarı ışığı yanıp sönerken herhangi bir ses geliyor mu? benim arabada yok??
  • Arabanın şoför tarafındaki hoparlörden ses gelmiyor bu ayarla halledilen birşey mi yoksa bir arıza mı var?
sıfır araçta bu tarz problemlerle karşılaşmak çok can sıkıcı. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba bugün Opel Astra 1.6 115 hp aracımı teslim aldım. Ancak arabada farkettiğim bazı şeyler var bunları sizlere sormak istedim:

• bu arabalarda küllük ve çakmak verilmiyor mu? benim arabamda her ikisi de yok ancak kullanma kılavuzunda resimleri mevcut.
  • Sizin arabanızda sinyaller ve dörtlüler çalışırken ses geliyor mu? Ya da emniyet kemeri uyarı ışığı yanıp sönerken herhangi bir ses geliyor mu? benim arabada yok??
  • Arabanın şoför tarafındaki hoparlörden ses gelmiyor bu ayarla halledilen birşey mi yoksa bir arıza mı var?
sıfır araçta bu tarz problemlerle karşılaşmak çok can sıkıcı. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bunların ikiside araçta var.

Sinayler ve dörtlüler çalışırken ses geliyor normalde olmasıda gerekiyor.
hoparlördende ses geliyor.

Siz servise bu konuları sorun.Sıfır arabada kesinlikle bunların olmaması lazım.

tiryaki seti sonradan kaldırıldı servislerden 30 40 tl arası rakamlara temin edebilirsiniz uyarı seslerine gelincede aracın ayar menülerine girin uyarı sesleriyle ilgili gerekli ayarları yapabilirsiniz aynı şekilde sol hoperlörünüze de balans ayarından ses verebilirsiniz aracınızda problem yok merak etmeyin :)

Geri