1 depo disel ile 667 km gittim nasıl sizce?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selim85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar merhaba. opel astra 1.7 dtı aracımla 1 depo (yaklaşık 47 lt doldurmustum) ölçtüm 667 km yol aldım.. 116 ytl ödemiştim ve opetten almıstım(ataşehir).. sizce nasıl? sizin tüketimler ne alemde??

ortalama hızınız neydi. 50 km civarındaysa normal bir tüketim diyebiliriz 1,7 lt için.

şehir için de kullanmışsan normal ancak uzun yolda 850 km ye kadar çıkıcaktır

şehir içinde normal denebilir bide şehir dışında dene

hep sehir içi kullandım.. 120 leri de gördüm temde felan ama trafikte de bekledim, hisarüstünün yokuslu yollarından da gectim.. yani ortalama söylemek zor ama aracı cok yormadık ve uzun kullanmadım..maks sürüş 25 dk felandır.

Sevgili Selim Kardeşim
Bende 1.3 CDTİ bir depo ile 100'ü geçmemek şartıyla 850'yi buluyorum

Sevgili Selim Kardeşim
Bende 1.3 CDTİ bir depo ile 100'ü geçmemek şartıyla 850'yi buluyorum
abi cok iyi maşallah.. senin depo kac lt? 1.3 olunca da daha az yakıyor sanırım benim 1.7..

normal hatta uygun bendede corsa 1.7 dti vardı benim değerlerde bundan biraz daha iiydi ama sakin kullanımda

1.7'ye göre uygun bende1.4 fiesta vardı 700 kmye yaklaşıyodum şehir içi 45 lt depo ile tamda bitmiyodu yakıtım galiba fordlar biraz daha fazla yakıt harcıyo

ben corsa c 1,4 le 927 km gıttım hergun sarıyerden besyol ve beyazıt arada trafıkte dahıll :) ama cok bosa ve kompurosore bındırdımm :D

Geri