1.8Turbo için blow-off

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar biliyorsunuzki passat 1.8Turbo aldım,
FAkat ben bunun motoruyla ufak tefek oynamak istiyorum;
1-Blow-off
2-Turbo timer
takmayı düşünüyorum hem turbodan daha fazla verim almak ömrünü uzatmak be ses olayları yanii:)

Şimdi işi bilen ustalarımızın tavsiyelerini almak isterim.
Bu arada Okan abi(kadett) ilede görüştüm bana hks dedii benimde kafamda hks vardı ve kesinleşti fakat orjinal sahte olayları midemi bulandırıyor eliftuning baktım 514 ytl gibi bir fiyatı var acaba sahtesimi:confused: bilemiyorum
ayrıca takması veya ilerde bana ne gibi sorunları olur ne gibi faydaları olur merak ediyorum.
Turbo timer'ı almalımıyım?
Cünkü acelem oluyor pat diye kapatmak zorunda kalıyorum motoru yagın inmesini bekleyemiyorum buda cok zararı olur iyi biliyorum ama elimden geldikçe bekliyorum artık...
Turbo timer alıp farlara da baglasam diyorum şöyle arabadan indikten 5 dakika sonra kendikendine stop etse motor farlar kapansa cokda afilli olur bahcelide filan yaniiii:)

Fikirlerinizi denemelerinizi öğrenebilirmiyim:o

bow senin aracında karışımı bozr
dv alıcaksın en sağlıksı
forgelere bak ama pahalıdır.

eğer hks nin çakmasını(yani kopyasını) istersen var sıfır kutusunda fiyatıda uygun ama dediğim gibi 1.8t lere dump valve olması lazım yoksa aracın zengine kalır kara duman atarsın vites aralarında.

Son düzenleme:
tam adamı gelmiş şıp diye:)

xet4 sanırım ankaradasın seninle irtibata geçmem lazım;)

bu arada dv yi nerde bulabilirim?
forgeler pahalıymış öyle duydum ama bakmak gerek yinede

eğer hks nin çakmasını(yani kopyasını) istersen var sıfır kutusunda fiyatıda uygun ama dediğim gibi 1.8t lere divertır olması lazım yoksa aracın zengine kalır kara duman atarsın vites aralarında.

yok yok çakma istemiyorum kesinlikle

duman atarmış dediğin gibi
pekii şu eliftuning in sattıgı http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2298&k_id=381

hks ler ne durumda çakmamı acaba pek ayırt edilmiyormuş anladıgım kadarıyla

görüntü olarak 1e 1 aynı tek farklı işlevi oda ses açısından hks felan karışımını bozar dv lazım oda pahalı forge en çok kullanılan modeli biraz pahalıdır ama.

samett yakışır kardeşim sana ben pek anlamam arkadaşlarımız yardımcı olur sana

xet4 pekii nerde satılır bu dv yada forge?

fiyatı ne civarda tahminen?

xet4 bu dv dediğin damp valve dimi yanlış bilmiyorum?
ama bildiğim kadarıyla damp valve sanırım havayı dısarı tahliye etmek yerine içeri tekrar göndererek işlem yapıyor yanlışmı hatırlıyorum?

dump valve
forge ye bak ebayda bulabilirsin
yada vortex forumlarına bak ordaki sponsorlarda olması lazım fiyatı türkiyede 300 ytl gibi bi rakamdı sanırım.

Son düzenleme:
Geri