1.7 cdti 101 ps

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan copcu06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

copcu06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar daha hesaplamadim ama sanki fazla yakiyor gibi bundan önce vw golf vardi 1.9 90 ps tdi normalde astranin daha az yakmasi lazim benmi yanlis düsünüyorum ibre cok cabuk düsüyo gecenlerde fulledim yarin tekrar dolduracam bakalim kac km nekadar yakmis. kullanan varmi bu astralardan yakitindan memnunmusunuz

bugün fulledim 489km ye 34.68 litre yakit aldi sizce nasil

tuketım bedelı aracı nasıl kullandıgına, nasıl bır trafıkte kullandıgında ve hava sartlarına gore degısır. yazdıgın verılere gore full depo ıle 733km gıdebılırsın kı bence sehır ıcınde ortalama 800km gıtmen lazım. ama aracı devırlı kullanıyorsan boyle yakması da normal.

1.7 motorla şehir içinde 800km gidebilmen çok zor diye düşünüyorum...Yakıt kullanışa ve trafiğe bağlı olarak çok değişim gösteriyor...Bir de motor büyük olunca şehir içi kullanımı daha çok etkiliyor...Tüm bunların yanında daha önceki arabanla kıyaslamışsın ama mazot fiyatlarının aşırı yükselmesi gibi bir durum söz konusu yani litrenin 3liraya yakşaltığı bir fiyattan bahsediyoruz...Bu yüzden hafif bir performanslı kullanım bir de yükselen fiyatlar bariz bir sarfiyat+tüketim maliyeti farkı oluşturcaktır diye düşünüyorum

sen onu bi servise baktır filtrenin arkasındaki sensöre bi baksınlar temizlesinler değişimide gerekebilir bi makinaya bağlat sensörleri kontrol ettir ustalar söler zaten normalmi değilmi...

araba bir hafta önce servisten cikti filitreler felan hep degisti

Geri