1.6 Motor Vectra B Aracim Istediğim Performansi Vermiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sumi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ARKADAŞLAR BENİM 2000 MODEL 1.6 MOTOR VECTRA B ARACIM VAR..FAKAT ARACIM İSTEDİĞİM PERFORMANSI VERMİYOR..ŞÖYLE; ARAÇTA TEK BEN VARKEN 0-100 KM ARASI 12,5 SN CİVARI SÜRÜYOR. DİREK ÇIKTIĞIM HIZ İSE 185 KM/H..DAHA SONRASI ZAMAN İSTİYOR. HELEKİ ARAÇTA 2-3 KİŞİ VARSA BUDA HAYAL...BU ARAÇ AĞIR OLDUĞU İÇİN NORMALMİDİR? SİZİNKİ NASIL?VEYA GİDİP 2000 MOTOR ALSAM 0-100 ZAMANIMI 10 SN CİVARINA İNDİRİP, MAKSİMUM HIZIMI 230 KM YE ÇIKARTABİLİRMİYİM?BİRDE YÜKSEK DEVİRDE KULLANDIĞIM İÇİNMİDİR (VİTES DEĞİŞİMİM YAKLAŞIK 5500-6000 DEVİR) ŞU AN 0,325 ytl YAKIYORUM, NORMALMİ?CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Bence sorununuza kendiniz çözüm bulmuşsunuz ama biraz destek istiyorsunuz gibi. 2000 cc al dertlerden kurtul, tek kusuru vergisi. O da yılda iki kez can yakıyor. Acısı geçince, unutuluyor. Şaka bir yana her zaman söylüyorum, 2000 cc vectralar parasının karşılığını gerçekten hakkıyla veriyor. Performans istiyorsanız hiç düşünmeden 2000 cc ye terfi edin derim.

arkadaşlar arabamı kullanım hakkı bende olmak üzere devletin adına yapsamda benden vergi almasalarda bende 2.5 motor vectraya binsem nasıl olur..:)
guzel olur

Bence thy ye yazi yaz sana bir jet motoru yollasinlar en hizlisi o ..arac 1600 diyorsun 185 kilometreye direk cikiyorsa bence daha ne olsun sen yinede hiz sinirini acmamaya dikkat et yakinlarin sana gecmis olsun diye gelmelerini istemiyorsan sen fazla 120 nin uzerine cikma ha birde su var gecmis olsuna gelenleri gorursen sansli olursun birde o gelenleri gormeyede bilirsin ..
Barboros Serin..

Arkadaşım Vectra B 1.6 i16V 2000 model araç devirli kullanman gereken bir araç. Vergi yönünden ve yakıt yönünden uygun ama devirli kullanman lazım. Fazla aşırı hız ve bir anda yüksek performans bekleme aracından. Tam bir memur arabası... Syrıca aracının yüklü iken daha rahat ve daha hızlı olması lazım. Bindiğin aracın özelliği o.. İstersen birde yüklü dene aracını farkını göreceksin...

Vectra'da performans isteyen 2.0 ile uğraşmayıp direk v6'ya geçsin.Çook güzel gidiyor.Şehirler arası yolu 6lt ortalama ile gittiğini görünce çoooook daha iyi olduğunu anladım.:)

Geri