Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle kaliyor derken ??Can link' Alıntı:Arkadaşlar, benim araba rampadayken 1.vitesten 2 ye attığımda öylece kalıyor ve sinir oluyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Can link' Alıntı:Arkadaşlar, benim araba rampadayken 1.vitesten 2 ye attığımda öylece kalıyor ve sinir oluyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
;D 115 beygir biraz agır kalıyor kasada agır oluncaMeRt link' Alıntı:Rampada sıkıntı yaşadığınız zamanlarda 1. vitesten 2. vitese geçiş devriniz kaç oluyor?
Eğer çok düşük devirde vites değiştirmiyorsanız sıkıntı yaratmaması gerekir.
1.6 115 hiç kullanmadım ama tahmini olarak sıkıntı yaşamamanız için 1. vitesten 2. vitese geçerken 2500 ve civarı devirler yeterli olacaktır. (Yokuş yukarı)
M1kemal link' Alıntı:;D 115 beygir biraz agır kalıyor kasada agır olunca
cok dık rampada kalkıs yapmadım fakat genel dusuncem 3000 - 3500 devir arasında 2.vitese rahatlıkla gecip bogulmayacaktır...
Yani gitmiyor anlamında demek istiyorum devir aralığı 2000 de de2.vitese atınca araba rampada gitmiyor arkadaşlarM1kemal link' Alıntı:oyle kaliyor derken ??
Yani arabayı 1.vitesten 2.vitese atarken yüksek devirde kullancazcinaski12 link' Alıntı:isenin aracına has bir şey değil benim araçta tüm 115 ler öyle malesef, çözümü de yok ne yazıkki