1.4i 16V - 90 HP Easytronic

Marlboroman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar selamlar,

Umarim forumda olan bir konuyu tekrar etmiyorumdur, acikcasi baktim ama bulamadim onun icin yazma geregi hissettim..Yarin kismetse opel astra 1.4i (90 hp) essentia+konfor paket easytronic icin kaparo veriyorum, aldigim son ucret icinde orjinal paspaslar ve baslik arkasi ceket askilari dahil olmak uzere 33.800.. arac 2010 model, bana yardimci olacaginizi dusundugum yorum ve goruslerinizi bekliyorum.

Selamlar

şöyle söylim 4 ay önce ben 1.6 115hp enjoy elegance aracımı 36.500.tlye aldım. içinde karter koruma,camfilmi ve alarmda var. bence iyi bir ücret paranızın karşılığını vericek gönlünüz rahat olsun aracınıza kazasız belasız binin

tesekkurler, ilk basta yeni kasa ciktigi icin kafamda bazi soru isaretleri olusmustu, ancak bugun 3-4 bayi ile gorustum hepside bu kasanin 6 sene daha uretimde olacagini dusunuyorlar, ikinci el satis acisindan da dezavantaji bir nebze dusuyor..

güle güle kullanın güzel biraraç almışsınız.

arac su an izmirde :) 17sinde burda olacak kismetse, tesekkurler..

hangi firmada egemdemi,arkasdamı,kavuklardamıyoksa mercanardamı araç.

bana soyledikleri izmir merkez opelde dediler..istanbulda gumrukten alinacak dediklerine gore sanirim serbest bolgede olmasi gerekir..

o zaman torbalıda.arabanın bakımı yapıyordur.veya yapılmıştır.daha sonra istanbula gönderilecektir.

hayrlı olsun..cidden opelden baska aynı ısımdekı aracı 2 farklı kasada ureten baska bir firma varmı?

hayırlı olsun

Geri