1.3 motoru sürekli stop eddiriyorum araba çok sarsıyor ( corsa ) acemiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FIRAT.75

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaşlar

1.3 motor dizel opel corsa 2005 kullanıcısıyım acemiyim daha yaşım ufak ama panelvan arabaları rahatlıkla kaldırabılıorm bunuda 5 denememden 3 nde stop eddiriyorum gidersemde cok iyi kullanıyorum yok mu iyi tecrübeli olan artık amcamın bakışlarından korkmaya başladım :mad:

sorunun cevabının kendin vermişsin zaten.Yaşın 15.Trafiğe çıkman uygun değil.Aracı düzgün kaldırmak için aracı çok iyi tanımak gerekir.Bunun içinde tecrübe lazım.Trafiğe Kapalı alanda debriyaja ve gaza nazik davranarak alıştırma ve dur kalk dur kalk yaparak öğrenebilirsin.Ama yaşın 15 daha erken.

erken falan değil, geç bile kalmışsın birde konuyu yanlış yere açmışsın ama olsun şimdilik, ben 10 yaşında başlamıştım bu işe...

ee yardımcı olacak yok muu

Kurallar gerekliliği için konur ve belli normalara göre belirlenir. 15 yaşında bi kardeşimin aracı kaldırmak için çabasını burada okumak bana tuhaf ve üzücü geldi.. Benimde kardeşim var 16 yaşında 1 kere 10 dkka benim yanımda denedi.. Lütfen herşeyi yasal yaşınızda yapınız.. (10 yaşında başlamak ve 45 yaşında araç sürebiliyor olmak başınıza birşey gelmedi ise bu yaşta başlayan herkesin başına gelmeyecek demek değildir..)

yahu kardeşim trafiğe çıkmıyoruz rahat olun yardım ıstıyorum konumu değiştirmeyinn

Trafiğe çık veya çıkma, trafik kurallarına aykırı konuların tartışılması forumda yasaktır.

arkadaşlar bizde otoyolda öğrenmedik araba kullanmayı, pikniklerde boş arazilerde başladık, arkadaşımızda trafiğe kapalı yerde çalışıyorsa bence sorun yok.

arkadaşlar bizde otoyolda öğrenmedik araba kullanmayı, pikniklerde boş arazilerde başladık, arkadaşımızda trafiğe kapalı yerde çalışıyorsa bence sorun yok.

sana katılıyorum kardeş :tesk:

sen en iyisi üç sene çalış ondan sonra al ehliyetini paşa paşa gez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri