1.3 cdti zor çalışma

Sevgili Çağatay, yaşadığın sorunların tümünü bende yaşıyorum. Zor çalışma ve çıtır çıtır ses ggelmesi. Aldığın temizleyicinin tümünü depoya tek seferde mi boşalttn. Yardmcı olursan sevinirim.

geç çalışma ve çıtırtı sorununuz çözüldü mü opetten aldignz ürün ile.

Sevgili Çağatay, yaşadığın sorunların tümünü bende yaşıyorum. Zor çalışma ve çıtır çıtır ses ggelmesi. Aldığın temizleyicinin tümünü depoya tek seferde mi boşalttn. Yardmcı olursan sevinirim.

Ahmet abi aynen 50tllik mazot aldım ışık yandığında bir şişeyi boşalttım içine daha fazla etkili olsun diye geç çalışma işi tamamen çözüldü şimdi her iki 50 tlde bir kapak daha koyuyorum fakat o çıtırtı bende aldığımdan beri var nedendir bilmiyorum servise sormakta aklıma gelmedi ve katkıyı kullandıktan sonrada kesilmedi:)

Teşekkürler kardeş, bende bi dediğini uygulayıp sonuclarını aktarırım

opetten aldım r6 mı ne yazıyor üzerinde sarı bir şişesi var

tam ismi nedir dostum. burda opet yok, internetten alacağım mecburen

yakıt ile karışma oranı varmış bir de sanırım bunun, şişeyi belirli bir yakıt litresine göre depoya boşaltmak lazımmış

Ne kadar oranda kullanacağız bunu çağatay, sen nasıl kullandın.

Ne kadar oranda kullanacağız bunu çağatay, sen nasıl kullandın.

abi ben carbon cleandeki gibi etkisi fazla olsun diye ışık yanıyorken 50 tllik mazot alıp şişeyi boşalttım şimdi iki 50 tlde bir kapak koyuyorum birde bugün motorvac emme manifoldu temizleme kiti siparişi verdim gelsin onuda uygularım motorun her yerini temizliyor oda

CARBON CLEAN TÜRKİYE - FIAT EMME MANİFOLDU TEMİZLEME İŞLEMİ - DİZEL - YouTube

Geri