1.3 cdti ses sorunu

FireStarteR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi gunler arkadaslar.. 2004 model corsa c dizel aracim var.. bir kac hafta once baski balata bitti ve degisim yapildi fakat degisimden sonra aracimda bir ses farkettim.. arac 2bin devir ustune ciktigi zaman ozellikle 5. viteste arabaya yuklendigimde aractan şakırtı şeklinde ses geliyor.. arac devirlenince ses kayboluyor.. yokuş çıkarken bastıgımda sol cam açık ise sesi net bir şekilde duyabiliyorum.. servise gittim egzos falan dediler biz anlamayız egzoscuya git dediler.. sizce sorun ne olabilir.. aracın gidişinde çekişinde hiçbir sorun yok.. yardımlarınız için teşekkürler..

tam olarak nereden geliyor ses? alttan mı kaput içinden mi?

ses alttan geliyor ve ses olduğu zaman arabada titreşim oluyor.. viteste direksiyonda koltuklarda titreşim oluyorr..

burdan bir cevap vermek zor sesi duymak nereden geldiğini bilmek lazım:(

uzaktan ses duymadan sadece tahminde bulunurum...
şanzıman söküldü diyosan takozu belki lakça veya bozuktur sökülürken iyice lolloş olmuştur...yada sıkmamış olabilirmiii ???
illaki takoz değil de bir kontrol etsinler herhangi bir yer gevşek mi diye...sizden sonra oldu diye yüklen..

şakırtı derken avans vurma sesı gıbımı,hanı rampada cıkarken bayılan arabanın toparlayana kadar hafıften şakırdaması gıbımı?

Geri