07 astra ya sonradan orjinal sunroof takılırmı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xSn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xSn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ya ben astra aLdım daha 1 ay oLmadı sonra pişman oLdum panoramik tavansız aldıgım için acaba yetkili servisler filan böyle bişey yapabiliyolarmı?

sanmıyorum yetkili servisleri ama özel sevisler yapıyor yaptıran bir arkadaş wardı hatta sitede

olmaz diye birşey yok....

webasto markası sonradan sunroofun en kaliteli markasıdır.

ancak modifiyesi sonradan yapılamayacak sınırlı işlemlerden biridir sunroof...

asla orijinali gibi olmaz...

şahsen ben tavanı kesilmiş bir aracı 2. elde ilk sıralarda tercih etmem

orjinal farksız mı yoksa çakma her arabaya uygulananlardanmı? bide fiyatı ne biLiyomusun?

orijinali gibi olmaz... ne su tahliye olukları vardır ne şase konstrüksiyonu....

bildiğin tavanı keserler kestikleri kenarlara antipas sürüp eldeki standart sunroofu oturturlar. seviye silme düz olmaz tavanla.

orijinali gibi olmaz... ne su tahliye olukları vardır ne şase konstrüksiyonu....

bildiğin tavanı keserler kestikleri kenarlara antipas sürüp eldeki standart sunroofu oturturlar. seviye silme düz olmaz tavanla.

gereksiz o zaman yaa ben orjinal astra panoramik filan yetkili serviste takılabiliosa yani böyle bi imkanım varmı diye merak etmiŞtim. anLaşıLan böyle biŞey pek mümküm değil neyse saolun yardımcı oLdugunuz için.

yapıla biliyor fakat tavan kuşağı kesiliyor o yüzden biraz farklı bi durum yani

Katılıyorum.
Sonradan Sunroof yaptırıpta memnun olan birini tanımıyorum henüz. heleki uzun vadede çok bela olur.

Bulaşmayın derim ben.

bencede keşke orjinal halde alsaydın ama şimdiden sonra bulaşma derim sorun yaşayabilirsin.

Sen Paradan Haber Ver Her Yer Yapar O Zaman
Tavani Komple Sunrooflu Olan İle DeĞİŞtİrİrsİn Olu Bİter Ama Coooook Pahaliya Mal Olur Ne De Olsan Tavan Yani... Hem De Mekanizmali Semereİyle Seksen E Patlar Sat Arabayi Al Sunrooflu Olanini Daha Ucuza Mal Olur Bak Bu Teklİfİ Mİ İyİ Dusun

Geri