Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kış lastiklerim var yaza fulda ecocontrol almayı düşünüyorum avrupa sitelerini araştırdım kullanıcı oylarına göre en iyi 5. puanı almış (yaklaşık 200 lastik çeşidi içersinde) www.tyretest.com birinci ve ikinci michelin ama biraz tuzlu
corsa 1.4 gls 90 beygir 175/70/13
fulda 72 tl...
önerileriniz için çok teşekkürler elsıkışması için bi önlem heralde otomatik olarak tekrar açıyor camı kapının üstündeki lastikler baya eskimiş hatta yerlerinden çıkmış heralde değişecek.
otomatik camı kapatmak için uzun bazınca kapanıyo kendisi sonra yarıya kadar tekrar açılıyo kısa kısa basarak kapatıyorum.
bu problem basitmi herhangi bir usta yapabilirmi.
1,4 gls 1997 corsa var şuan üzerinde 175/70 R13 82T Kar tipi lastik var.
yaza giriyoruz ve değiştirecem ne önerirsiniz.
öncelikle 175 ve 165 arasında kaldım. fark ne olur.
debica : 62tl
goodyear : 82tl
lassa : 73tl
sonar : 64tl
Bridgestone : 80tl
fulda : 77tl...