Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim dediğim az yakması içindi zaten..araba 2000-3000 arası fazla gaz vermediğin sürece çiğ benzin atmaz merak etmeyin...uzun süre arabayı düşük devirde kullanmak tabiki iyi deği..ben haftada bikaç kere devir kesiciye giriyorum mesela :)
az yakmak için kesinlikle 3000 devirin altında kullanıcaksın..yavaş hızlanıcaksın ( gençler için geçerli değil ama:) )yani gaza az yükleniceksin..boşa atmak yerine 1 büyük viteste gidiceksin..
benim aklıma gelen bunlar:good:
slm arkadaşlar..bende 98 astra g var.bilindiği gibi arka camlar otomatik fakat sağ arka kriko kırıldı..bugün açıp baktım belki takarım umuduyla fakat plastik ve son derece dandik bi parça tutyormuş camı bunu gördüm..motoru sağlam sadece o plastik tutan ayak kırılmış
forumda aradım...