Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de aldığımda öyleydi yanında gaz göstergesi var gösterge takılırken tırnağı kırılmış olabilir dediler tamir de ettirmedim sert kağıt parçası sıkıştırarak tamamen kapalı şekilde iptal ettim açmıyorum ve kullanmıyorum.
"2000 model opel vectra cdx sıralı sistem Landi LPG şehirlerarası 200 YTL yakıyor. Fazla olduğunu düşünüyorum ne yapmam gerekiyor. Görüşlerinize ihtiyacım var."
demiştim ama cevap alamadım. Emsal araçlar ne yakıyor acaba.
2000 model opel vectra cdx sıralı sistem Landi LPG şehirlerarası 200 YTL yakıyor. Fazla olduğunu düşünüyorum ne yapmam gerekiyor. Görüşlerinize ihtiyacım var.
Lpg Yakit Durumlari
Şehirlerarası yolda LPG sıralı sistem Landi marka, Opel Vectra 2000 motor 2000 model CDX 200 YTL yakıyor. Arabayı alalı 1,5 ay falan oldu. Çok yakıyormuş gibi geliyor. Ne yapmam gerekiyor. Emsal durumdaki arabalar lpg olarak ne yakıyor acaba,