Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15leri takınca camurlukla teker arasındaki mesafe çok acıldı ondan yay almaya karar verdim. biraz araştırdım kimse kötü yorum yapmamış bu fk yaylar nasıldır ?
Yay almayı düşünüyorum mevcut olan 16. jantlar yerine 15 taktım. 3.5luk mu 5 lik mi işimi görür? hangi markayı alayım bir de bazen arabaya 4 kişi binmek gerekiyor sürtme vurma vs. yapar mı bilgi verebilirseniz çok sevinirm. araç. 1.4 benzinli bu arada
araçta devir göstergesi olmadığı için devir göstergesi almayı düşünüyorum.Sizce marka önemli mi? İnternette aradım fakat bulamadım bulan arkadaşlar gösterirse sevinirm :)
Bu arada ben söylemeyi unutmuşum :) çocukluğum opellerle geçti 96 yılında astramız vardı yurtdışına gideceğimiz için satmıştık çok ağlamıştım:(
10 yıldırda kadette biniyorum ;)