Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Neroda yazdırıyorum hocam zaten evet galiba haklısın yavaş yazdırınca etkili olduğunu hatırlıyorum arabada değil ama bozuk bu cd rom vardı elimde eskiden öyle yapardım okusun diye dur deneyelim hocam sağolasın
ben sordum bahçelievlerde biyer 60 liraya yaparız dedi bakırköyde biyere sordum adam 160 liraya lensini değiştircez dedi ikisine gitmedim tabiki bu araba cd okuyor mp3 okumuyor sıkıntı başka gibi geliyor bana..
Arkadaşlar sağ aynamını ayarlayamıyorum bozuldu solda problem yok elektrkli olduğundan nasıl nerde yaptıra biliriz yardımcı olmursanız sevinirim
istanbu avrupa yakası olursa sevinirim.
Arkadaşlar Merhaba cd çalar artık pek mp3 çalmaz oldu sadece orjinal cdleri okuyor normal mp3 cd'si yaptığımda görmüyor error verip çıkartıyor daha öncesini soracaksanız tabiki mp3 cdsi yapıp dinliyordum sonradan bozuldu bunun sorunu cd çaların merceğinden flanmıdır ?
İstanbul'da nerde...
Arkadaşlar Corsa C için aux girişi nasıl yaptıra biliriz ? cd çalar olduğu için o kaset yerine takılan aux çıkışlarından olmuyor haliyle bilen biri varsa şimdiden teşekkür ederim.