bugraburak kullanıcısının son içeriği

  1. bugraburak

    Komprese binerken silkeleme

    gerçekten merak ettim sorunu çözen varmı acaba ve nasıl çözdü.
  2. bugraburak

    ((yetkili serviste 2010 flexi yazilim yükleniyor ))

    arkadaşlar ben 2001 model 1.4 gl astra aracıma yüklettim sadece yakıtta bir düşüş var performansla ilgil, bir şey yok en azından benim aracımda.0,38 kuruş yakan aracım 0,34 kuruşa indi genede çok yakıyor diyosanız günde sadece gidiş geliş 5km yol yapıyorum.
  3. bugraburak

    tüm opellere

    Ben bu yazılımı bugün opelataköyde yüklettim arkadaşlar.Yaklaşık 1 saat sürüyor ve bu yazılımla birlikte beyne güncel yazılımlaıda yüklediklerini söylediler.Bakalım bir faydasını görecekmiyim sizlerle paylaşırım.
  4. bugraburak

    astra 1.4 ne dersiniz.

    Benim aracımda 1.4 ama 2 yıldır kullanıyorum,kalkışlar haricinde hiç bir eksikliğini hissetmedim.Kesinlikle tutulmuyo olayıda yoktur arkadaşlar.
  5. bugraburak

    50 tl lik lpg ıle 353 km varmı daha cok yol kateden

    70tl benzinle 440 km yol yaptım.klima çalışır vaziyette.
  6. bugraburak

    Opelim Net üyeleri Hangi Takimlarin Taraftari???

    herzaman her yerde GALATASARAY. ..... BUGRA BURAK
  7. bugraburak

    Opel Astra 1,4 ler ne kadar yakıyor?

    arkadaşlar bende ölçmek için depoyu fulledim bakalım sonuç ne çıkacak 47 lt benzin aldı depo 50 km yaptım100 km yapınca sonucu bildiririm.
  8. bugraburak

    Servise Elimizi Verdik Kolumuzu Kurtaramadık

    servise gitmeye korkuyorum valla
  9. bugraburak

    Opeliniz kac bin km de ?

    2001 model ve 92 bin km
Geri
Üst