Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracimi aldigimda uzerinde emmegas vardi
Cok tasarruflu geldi bana ama bayiligi heryerrde olmadigindan biraz sıkınti. Ankara da var mi bilen var mi? Birde sizin Emmegas hakkindaki dusunceleriniz nedir?
Aracimda p017 ve p0204 arizalari var bunun icinden bobin ve enjektor kablolarinin tekrar sarilmasi gerektiginin soyleyenler var ne kadar dogrudur? Birse enjektor kablolarini elektrikci de sardirabilir miyim yoksa lpg ustasi şart mi ?
Bugun aracimin akusunu sokmek zorunda kaldi usta tekrar taktiginda sanayiden donerken cam acma dugmesine bastigimda calidiyordu fakat,eskiden tek bastigimda durdurmadigim surece tamamen iniyor veya kalkiyordu simdi ise basinca iniyor birakinca duruyor. Bu durum neden kaynakli aceba birde yapmam...
Arkadaslar arabamda araba uzerinde anahtar lambasi cikmaya basladi. arabanin cekisinde felan hic bir sikinti yok. Bu arada arabam astra g 2001 model. Neden olabilir aceba bi bilgisi olan var mi
Sorun çozuldu galiba. Enjektore giden kablonun birisinde aciklik varmis ve sase yapiyormus usta onu kapatti birde buji degistirdi tek tirnak. Suan bir problem yok.
Ariza lambasi kendiliginde sondugunde benzinde kullandim. Ayni lamba yine yandi. Buji yada atesleme olabilir mi yada buji felanda bu lambayi yakabilir mi