Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ilk sahibi olduğum ve geçen ay sattığım 96 vectra b 2.0 gls aracım şehir içinde 10 lt,şehir dışında 100 km ortalama ile 5.7 lt yakıyordu.İyi bakarsan mükemmel bir motor.hem ekonomik,hem performanslı.
Şimdi sahibi olduğum vectra c 1.6 ise şehir içinde 9 lt yakıyor.Şehir dışına daha çıkmadım...
Merhaba arkadaşlar.
Başlık olarak açılan topiğin tarihine bakarsanız 2006 yılının vergi listesidir.2007 de çok az da olsa bir artış olmuştur.
Ve yanlış bilmiyorsam ilk kademe (1-3 yaş yani) artık 2007-06-05 olacak.Yani 2004 ler bi alt vergi dilimine giriyo artık.
2007 vergilerine aşağıdaki...
Altında vurduğun yer çok önemli.iyice kontrol etmen lazım.Tabii en önemlisi karteri vurmamış olman.Hafif bi sürtmede tabiiki bir şey olma olasılığı çok az.Ama bir dahaki sefere belki bu kadar şanslı olmayabilirsin.En güzeli karter korumayı bir an önce taktırman.
Onun dışında orta eksoza gelmiş...