yol yardım aracı tepe lambası

kagan-opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
C:\Documents and Settings\AAA\Belgelerim\Resimlerim\Image(312).jpg
C:\Documents and Settings\AAA\Belgelerim\Resimlerim\a.JPG

slm arkadaşlar. ben kendi yol yardım aracıma tepe lambası almak için böyle ürünleri üreten bi firmaya telefon ettim. ve bana verdikleri fiyat 480 YTL+KDV... Sizce bu fiyat normalmi. çünkü bana biraz anormal geldi...

bence normal.çünkü fazla satışı olan bir ürün değil.birde bunlarada özel üretim geyiği yapıyorlar oda fiyatları zıplatıyor.

ya bi ara fuarda görmüştüm ama fiyatı bu kadar uçuk değildi diye hatırlıyorum

bencede uçuk olmaması lazım. hemde bana bu fiyatı veren yer fabrikası.

80$+KDV üstelik Flash Yapıyor..Mıknatıslı..ÇAkmakdan elektrik veriliyor..

kagan-opel' Alıntı:
abi baktım orayada oradada uçuk fiyatlar be

demekki bu ürünlerin piyasası bu seviyede...aslında bir taşıma demiri üzerine 2 adet sarı dönerli lambayı , güzel bir işçilik ve malzeme ile monte ettirip takıcaksın tavana, kullanacaksın.tam süper olur

pzeronero' Alıntı:
demekki bu ürünlerin piyasası bu seviyede...aslında bir taşıma demiri üzerine 2 adet sarı dönerli lambayı , güzel bir işçilik ve malzeme ile monte ettirip takıcaksın tavana, kullanacaksın.tam süper olur
abi doğru söylüyosunda, bu lambanın 500 ytllik nesi var.

kagan-opel' Alıntı:
abi doğru söylüyosunda, bu lambanın 500 ytllik nesi var.

onların çoğu siren çalıyor, flaş yapıyor, içten kumandalı, bir çoğunda hoparlörü var ikaz yapabiliyorsun yani donanımı bayagı zengin aslında da, tabiki bu kadar da edermi ayrı konu.Senin bu kadar seye ihtiyacın olacak mı düşünmen lazım.tamam takarsın şekil şemal güzel olur ama fiyatlar da güzel :)

Geri