Vectra C 2004 kalkarken titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cberi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cberi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar
bu akşam başıma geldi.Bayırda kalkarken şeytan dürttü biraz hızlı kalktım.Arabada dolu idi.Şimdi debreyaj kavradığında , devir artıyor ama araba gitmiyor.Sonra hızlanıyor.Debriyaj sıyırdı diye düşündüm.Vitesler çok rahat geçiyor ama ???
Ne dersiniz

arkadaşım teknik konuda pek bir bilgim yok ama araban 1.6 vectra ya motor düşük kalıyor baskı balata yı çabuk yiyor 7500 binde arkadaşımın vectrasının baskı balatanın değiştiğine şahitim bence balatadandır

üstdevirlerde kavrama yapıyorsa baskı balata yada ekipmanlarındandır

Geçmiş olsun aracın büyük bir ihtimalle balatayı sıyırmış aracın devri yükseldiği halde hızlanamıyorsa balatayı sıyırmıştır:( . Vites geçişleri normal olur çünki balata bitmemiş. Yalnız balatayı sıyırdığında baya bir koku gelmesi lazımdı kokuyu hissetmedinmi?:confused:Yalnız aracını birde soğukken dene ilk anda balata aşırı ısındığı içinde kaçırmış olabilir.

Son düzenleme:
Herkese teşekkürler
Araç şuan baskı balata rulman grubu (orj) işçilik dahil 325 YTL ye değiştiriliyor.Umarım sorun çözülür.
selamlar

dostum klima acıkken yapmamışsındır ınsallah yoksa bosuna masraf yaparsın :D ama bi balatayı gostermende yarar var

Bozcurt dostum
balatanın durumu berbat çıktı.Ben kağnı gibi kullanıyomuşum canım Vectramı
Parça bende.
selam

kağnı gibi kullanmaktan kasıt nedir. yarım debriyajlamı kullandınız aracınızı acaba

değiştimi

Geri