vazgeçtim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AHMETKARTAL

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar opel vectra 2.0 cd 1996 model aracımın içine yaklaşık 2 ay önce hava tuttum bu esnada sağ silecek kolunun ucundaki bilgisayar reset düğmesi (arkada olan) düştü ve kayboldu yenisine 110 ytl fiyat verdiler çıkma buluyum dedim (sadece ucundaki düğme için diğer tarafları sağlam) aramadığım yer kalmadı bulamadım ve vazgeçtim. bu parçalar bu kadar zor mu bulunuyor? nedir bu anlamadım sadece ucundaki düğme takılacak hayret yani

AHMETKARTAL' Alıntı:
arkadaşlar opel vectra 2.0 cd 1996 model aracımın içine yaklaşık 2 ay önce hava tuttum bu esnada sağ silecek kolunun ucundaki bilgisayar reset düğmesi (arkada olan) düştü ve kayboldu yenisine 110 ytl fiyat verdiler çıkma buluyum dedim (sadece ucundaki düğme için diğer tarafları sağlam) aramadığım yer kalmadı bulamadım ve vazgeçtim. bu parçalar bu kadar zor mu bulunuyor? nedir bu anlamadım sadece ucundaki düğme takılacak hayret yani

ee parçayı bulmuşsun zaten....çıkmacıda bulamaman gayet normal küçük bir parça çünkü...

Ufacık bir parçaya 110 ytl. Parçalar çok pahalı. Zaten çıkma da bulsan 100 ytl ye verirler.

arkadaşlar geçen hafta aradığım parçayı buldum hem de ucundaki düğmeyi bir servisten rica ettik tanıdıkla beraber adamın elinde bir tane kalmış öyle söyledi 15.- ytl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri