Toyota Avensis Sol Special

faithless1905

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bir ara Astram varken 6 ay kadar kullanıp 14 bin YTL alıp 17.800 e sattığım arabam...maksat muhabbet olsun...Ama emin olun hala sattığıma çok pişmanım acayip rahattı ya...

1000247pl7.jpg

1000246jy0.jpg

1000248wx8.jpg

1000249ld8.jpg

1000250yk7.jpg

ya satmayacaktın bu aracı gayet guzel masrafsız bı aractı.. cok musterım var bu aractan daha bırgunde sorunla karsılasmadılar... saraht ve guzel bı arac.. neyse guzelmişti alan kısı hayrını gördun

güzel araçmış

abi mükemmeldi ya ama elimde para vardı bunu aldım sonra satarım diye fiyatı çok iyi çektiler bende mecburen sattım...ama varya şimdi bulsam hemen astrayı bile satar alırım valla bulamıyorum temizini...6 hava yastığı dijital klima sunroof deri döşeme otomatik şanzıman esp tc aklına ne geliyorsa vardı ya offf eski resimlere bakınca gördüm...acaba sattığım adamı arasam mı?

denemeye değer ? çok güzel bi araba hakikaten

Sağlık olsun Emre gidenin arkasından ağlanmaz arkadaşım ... :)

Evet abi doğru diyorsun.....Ama kısmet böyle imiş....

abiii toyotaaaaaaaa yaaaaaaa olsun o kadar dimi

valla güzel araçmış konforlu bişeye benziyor keşke pişman olacağın bişey yapmasaydın ama sağlık olsun senin astrada güzel

Ortiii Astram zaruri ihtiyaç listesinde O ilk arabam...İlk Göz Ağrım...Bu Toyota da oyle yatırım amaçlıydı sağlam karda ettim zaten 14 alıp 17800 sattım 3700 YTL altı ayda borsa da kazanamazdı ki :)

Geri