Teşekkürler !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

mdellal

Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum.
Daha bikaç gün önce sitede tanıştığımız(opelim.net) bi arkadaşla msn den de görüşmeye başladık.Ama hepsi bu kadar daha buluşup da tanışma görüşme fırsatımız olmadı.Ama bugün okula bi kargo geldi ve içinde de 3 tane program cd si.''Borcum'' dedim elemana ama ''tamam hocam gönderici ödemeli''dedi.Paketi gönderen kişi ise forumdaki adı csoft yani CUMHUR ! :eek:
Sadede geliyim hemen;Allah için hiç tanımadığınız bi adama -ne olduğu önemli değil- bişeyler gönderecek ve kargo parasını da siz ödeyeceksiniz,bu devirde böyle insanlar hala varmış demekki;ama diğer taraftan forumdaki ilişkilerin sanal da olsa ne kadar samimi olabileceğinin ispatıdır.Çok teşekkürler CUMHUR ! :alkis:
Beni çok mahcup ettin Cumhur inanki ama ben de altında kalmam bunun.Manisa dan geçersen bekliyorum mutlaka,olmadı ben gelirim Soma ya. ;)

cok super yaaa.. csoftta ıyı bı ınsanmıs...

çok güzel gerçekten.. 4ever opelim.net

çok güzel bişey buuuu teşekkürler opelim.net

Cumhur abi :alkis: :alkis: :alkis:

helal olsun ne deyım boyle ınsanlar var aramızda az da olsa kıymetını bılmek lazım boyle kısılerın bravo:good: :alkis:

gerçekten çok taktir ettim

ohoooo bana bu forumdan bi arkadaşımız tarafından gelen şeyleri yazsam kimse inanmaz :) koli koli haribo şekerler tobleron çikolatalar thsortler vs. vs. onu çok seviyorummm

Eray-FB' Alıntı:
ohoooo bana bu forumdan bi arkadaşımız tarafından gelen şeyleri yazsam kimse inanmaz :) koli koli haribo şekerler tobleron çikolatalar thsortler vs. vs. onu çok seviyorummm
kimmiş bu arakadaşya bi irtibat kuralım :)

Budur arkadaşlar.İşte bu yüzden bu siteyi çok seviyorum.

Geri