Telefon Hattımızı Ne Zamandır Kullanıyoruz

faithless1905

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Maksat muhabbet olsun ilk ben başlıyayım...

Turkcell 1998 yılında almıştım hala kullanıyorum...

Telsim 2003 yılında almıştım hala kullanıyorum...

Aria - Aycell - Avea 2002 yılında almıştım hala kullanıyorum... :)

2001 Turkcell
2002 Telsim
2003 Aria

ama en babaları Turkcell her yede çekiyo cızırtı bile yok Avea nında reklamlarına kıl oluyorum yok dağım başına çıkmışlar burda çekiyo mu çekiyo yok vadiye inmişler burda çekiyo mu çekiyo ben kızılay ın göbeğinde binanın içinde konuşamıyorum adam akıllı bunlar dağ bayırdan bahsediyo

turkcellı 2000de almıstım hala kullanıorum

arıayı 2002de aldım onu da hala kullanıorum

2 tane faturalı hattım (Turkcell ve Avea) ve bi tane de kontörlü hattım var.Ne zaman aldığımı tam olarak hatırlayamıyorum şimdi.Ama içlerinde en iyisi yine de Turkcell bence ... :good:

Ewet abi o yüzden yıllardır Turkcell ciyim ben de çok memnunum...Allah bozmasın....

97 de faturalı turkcell aldım avea ilk çıktığında arkadaşım turkcell numaranın aynısını alabiliyorsun sadece operatör 552 oluyor dedi.Faturasız avea hattım böylelikle turkcell numaramın aynısı oldu.

2002 de aldım sanırım turkcell kontorlu hattım var cok memnunum.

faturalı tabiikide yok kontör bitti cart curt ugraşamam en olmadık lazım olan yerde kontor bitiyor kıl oluyorum 2002 yılında almıştım ından öncekide gene turkcell 99 de almıştım kendimi bildim bileli telefon kullanıyorumm kücüklüğümden beridir;) haa bide şirket hattı var oda turkcell oda şirket 98 de kuruldu o zamandır var ama ben 4 yıldır kullanıyorum şirket hattını çook ucuz ondan konuşmak;)

bi sürü hattım oldu ama bi tek turkceli hiç değiştirmedim. 2001de almıştım. telsimle aveayı da bayadır kullanıyorum ama sürekli no değiştiriyorum o yüzden çok uzun ömürlü olmuyo

2001 telsim hala kullanıyorum.

Geri