subaru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan LND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

LND

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar dün arkadaşımın yeni arabasını gördüm bi tane subaru impreza almış ama 1.5 motor en basit olanı yani 33.500 emi ne olanlardan sizin fikirleriniz nedir bu arabalar sorun cıkarırmı sorunları nelerdir.
Araba ALLAH var çok hosuma gitti şu cercevesiz camlara bitiyorum yaa cok tatlı duruyorlar fikirlerinizi bekliyorum birde teknik özelliklerini bulamadım sitesinde 0-100 km yakıtı filan bilgisi olan varsa sevinirim:)

teşekkür ederim ama ben buraya bakmıştım burada genellikle 2.0 2.5 motor hakkında bilgi verilmiş ben daha ziyade 1.5 motor hakkında bilgi istiyorum dedigim gibi 0-100 benim için cok önemli subaru aldıkmı bide milletten kafa yemeyelim eğer mantıklı gelirsede vectra 2005 elegance yerine sıfır subaruda alabilirim fiyat uygun gercekten bu arabaya cünkü

2,0 r vardı bir zamanlar 39 bin ytl veriyorlardı ve araç çokda güzel gidiyordu bizzat binmiştim arabaya ..Fiyatıda çok makul.

lnd' Alıntı:
teşekkür ederim ama ben buraya bakmıştım burada genellikle 2.0 2.5 motor hakkında bilgi verilmiş ben daha ziyade 1.5 motor hakkında bilgi istiyorum dedigim gibi 0-100 benim için cok önemli subaru aldıkmı bide milletten kafa yemeyelim eğer mantıklı gelirsede vectra 2005 elegance yerine sıfır subaruda alabilirim fiyat uygun gercekten bu arabaya cünkü

Sanırım 1.5'ler 105bg yanlış hatırlamıyorsam, sonuçta 0-100 1.6 Astra'dan çok da farklı olmaz...

yaa arkadaşlar biraz önce başka bir forumda tartışma acılmış adamın biri almışta arabayı işte özelliklerini filan anlatıyor fabrika verisi 0-100 13.4 saniye ben 12.0 yaptım filan diyor her neyse 12.0 olsa bile cok az bizim kasa agır die begenmediğimiz kalkısta agır dediğimiz kocaman vectralarımız bile 13.0 yapıyor zaten nasıl bir subarudur bu alırsak ne olacakmış demekki gelen geçen şahinciler filan kafa yapıp gidecekmiş rezil oluruz rezil
ben pederin 96 station corollasıyla 13 saniye yaptım be yaww

gokalp' Alıntı:
1,5 ama eğer hızlı kalksın istiosan wrx sti :D

ah ah onu alacak para nerde be kardeşş cok para istiyorlar yakıt makıt derken br yılda bütün servetimi bitirir o canavar:kop: :)

hiç sorun değil.işin görülsün yeter :) tüketim miktarı da -Fuel Consumption- kısmında verilmiş .parantez içindeki değerler litre cinsinden.sehirler arası/sehiriçi/ortalama olarak gidiyor .

Geri