siz olsanız?

kurt_35li

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
suanda 2 senelik pazarlama de okuyom 1 sınıftayım ama bir an önce parada kaznmak istiyorum sizce okulu bırakmalımıyım karar veremedim:o

valla ben ne desem yalan olur bu senın hayatın kendı kararını en ıyı kendın verırsın.. neler dusunuyorsundur kım bılır.. genede okumak en ıyısıdır

oku adam ol :D sen karar ver okulu bitirdikten sonra da para kazanabilirsin

En azından elinde bi diploma olmasının faydasını görürsün bence ...

mdellal' Alıntı:
En azndan elinde bi diploma olmasının faydasını görürsün bence ...

+ 10. Diplomanın faydasını mutlaka görürsün. Eğer çalışacağın yer kendi iş yerin değilse diploma bence gerekli Okulunu bıraktıktan sonra pişman olup geriye dönüş şansın yok,yazık etme bence:(

MaX' Alıntı:
+ 10. Diplomanın faydasını mutlaka görürsün. Eğer çalışacağın yer kendi iş yerin değilse diploma bence gerekli Okulunu bıraktıktan sonra pişman olup geriye dönüş şansın yok,yazık etme bence:(
söyledikleriniz doğru arkadaslar su anda fikrim biraz daha bırakmamam dan yana :o

bencede okulu bitir arkadaşım

okumak her zaman iyidir...mutlaka bir faydasını görürsün...

Okulu bitir bitirmesine de eğer imkanın varsa 4 seneliğe geçiş yap hatta.Sırf askerlik için bile değer...O 2-3 senede kazancaklarını askerden döndüğünde fazlasıyla telafi edersin.

her zaman önce okul, hayatın boyunca calisacaksın zaten :) ama diploman olursa, iyi işlerde çalışabilirsin.biraz daha sabır

Geri