M.a.n.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KentucKy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KentucKy

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bu yaz staj yapmak zorundayım.Yakın olmasından ve ilgim olmasından ötürü Man da torpil arıyorum çünkü 4 üstünden 3 not ortalaması istiyolar ortalamam 3 olsa nasa ya giderim zaten:kop: ama duydumki torpille girlebilirmiş.ankara man da tanıdığı bana yardımcı olabilecek birileri olursa çok sevinirim.

şu bildiğimiz man mı kamyon otobüs fln hani!?

Keşke tanıdığımız olsada yardımcı olsaydık. Umarım M.A.N a girersin..
Bu arada şu söz aklıma geldi : "Dünyada M.A.N, ahirette iman."

Bir çok arkadasım man da staj yaptı senin yerinde olsam hiç gitmem,ortalama falan hikaye haberin olsun yapan arkadasların hepsi 3 ün altında idi torpilin yoksa 3 şart..Ne stajı yapacaksın ? Bende manda staj yapacaktım kabul etmişlerdi torpilim var dı ama başka şirkete gittim. Acayip derecede çalıştırıyorlar haberin olsun proje üzerine proje...

coRSac' Alıntı:
Bir çok arkadasım man da staj yaptı senin yerinde olsam hiç gitmem,ortalama falan hikaye haberin olsun yapan arkadasların hepsi 3 ün altında idi torpilin yoksa 3 şart..Ne stajı yapacaksın ? Bende manda staj yapacaktım kabul etmişlerdi torpilim var dı ama başka şirkete gittim. Acayip derecede çalıştırıyorlar haberin olsun proje üzerine proje...

çalışalım ya önemli değil.işimiz üretim imalat üzerine.tasarımda yapabilirim.yani bi imalat mühendisi naparsa yaparız.işi öğreneyim diye man ı istedim zaten.inşallah bulurum bi torpil

gokalp' Alıntı:
şu bildiğimiz man mı kamyon otobüs fln hani!?

evet aynen o man...

Olsa yardımcı olurduk ama yok valla malesef ... :(

keşke ama yok

Geri