Korkma Norveç bu gece 70 milyonuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nfrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nfrt

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
28FAN1STAT-B-Y280000000.jpg

Commerzbank Arena Stadı’na, Atina’daki tarihi geceyi taçlandırmak için çıkacağız. Mustafa Kemal’in çocuklarına yürekten inanıyoruz.

Commerzbank Arena Stadı’na, Atina’daki tarihi geceyi taçlandırmak için çıkacağız. Arda, Yıldıray, Halil, Rüştü, İbrahim Toraman ve Fatih Tekke’den sonra Gökhan Zan ile Gökhan Ünal’dan da yoksunuz. Ancak korkmuyoruz; çünkü biz, Mustafa Kemal’in çocuklarına yürekten inanıyoruz...

Norveç Teknik Direktörü Hareide, stada asılacak Ulu Önder’in posterini, koltuklara konulacak maketleri istemiyordu! Norveç Futbol Federasyonu, bu konu için UEFA’nın kapısında yatıyordu! Korkuyorlar, ama şunu bilmiyorlar; Korkunun ecele faydası yok. Biz bu gece orada tam 70 milyonuz...

C Grubu puan durumu

Türkiye
Volkan
Hamit
Servet
Emre Aşık
Volkan
Sabri
Aurelio
E. Belözoğlu
Tuncay
Tümer
Hakan

Norveç
Myhre
Storbaek
Hagen
Hangeland
Riise
Stromstad
Andresen
Haestad
Johnsen
Iversen
Carew

Stat: Commerzbank Arena
Yayın: Atv
Saat: 21:00
Hakem: Stefano Farina (İtalya Federasyonu)

Evet bu geceki maçla ilgili maç tahminlerinizi alalım. Ben 3-1 alırız diyorum :alkis:

Son olarak, Tümer den de yoksunuz.dün akşamki basına kapalı idmanda sakatlanmış :( herseye ragmen 1-0 olsun bizim olsun diyorum

koçum oynuyor benim yaa kesin alırız bu maçı kacarı yok kesin

emre oynamıyor diye kaybederiz diyordum tümer sakatlanınca onu koymuş ilk 11 e iyi olmuş bu maç bizim sonucmu 2-1 biter ama kim yener bilemem:):)inşALLAH kazasız belasız biter şu mac ve 15 puana ulaşırız:)

3-1 alrız diyorum ;)

2-1 alırız gibime geliyo.tek alalımda farketmez yarım sıfır olsun bzim olsun :D

1-0 alırız bence yada berabere

Bu maç çok zor geçecek.. İnşallah 4-1 havasına girmeden oynarız.
Benim tahminim 1-0 olsun bizim olsun...

İnşallah 3-0 alırız

Geri