Keyfi olmayanlar buyursun gelsin

speedy_forever

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhabalar arkadaslar,canı sıkılan,keyfı olmayanlar sohbete buyrun:rock

Buna benzer bi konu vardı yanlış hatırlamıyorsam ...

Bugün keyfim yerinde Allah bozmasın ... :good: :pon: :)

o canı sıkılanlardı,bu keyfı olmayanlar:D

evde yanlızım keyfim yok uyuyamıyom cok garip bi haldeyim anlamadım her sey ters gidiyo hayatımda tam trajedi film kopmasa bari düşün düşün nereye kadar sıkıl sıkıl bıktım artık sıkılmaktan mutlu olmak istiyom artık mutlu olduğumzamanlar o mutluluğu bozacak bişey cıkıyo ve tüm keyfim kacıyo :(

Son düzenleme:
bjk bi yenseydi fark 2 ye inecekdi ah ulan ah

quote=kurt_35li;191337]evde yanlızım keyfim yok uyuyamıyom cok garip bi haldeyim anlamadım her sey ters gidiyo hayatımda tam trajedi film kopmasa bari düşün düşün nereye kadar sıkıl sıkıl bıktım artık sıkılmaktan mutlu olmak istiyom artık mutlu olduğumzamanlar o mutluluğu bozacak bişey cıkıyo ve tüm keyfim kacıyo :([/quote]
aynı düşüncedeyim bu geçen yıl çok kötü geçti babam mart 12 de kanser olduğu ortaya çıktı 10 kasımda kaybettik ozamana kadar ben baktım hastanede ve hastanede bi kızla tanıştım ve onunla çok mutluyum askerden sonra plan yaptık evlilik adına söz verdik annemle tanıştırdım annem beğenmedi ve olmaz istemiyorum dedi baya kötü koydu gece telefonda ağlaması zaten tamamen keyfimi kaçırıyo:sorry:

Geri