Karting pisti kapalı...

Kunteper Canavarı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
http://www.istanbulkartingpark.com/index.php

maltepe carrefour a çok yakın dün akşam gittim gördüm biraz pahalı ama yıllık üye olunabiliyor ve o baya hesaplı oluyormuş.
teknolojik bir yer fakat pist çok zorlayıcı gelmedi bana...

nedir fiyatlar?

20 dk. 35 ytl falan verdik..Senelik üyelik 75 ytl..Üyeliğin avantajı her haftamı her aymı ne 10 dk bonus falan var..

Corsa_N dereceleri alalım abi..??

Mehmet Gazihan' Alıntı:
20 dk. 35 ytl falan verdik..Senelik üyelik 75 ytl..Üyeliğin avantajı her haftamı her aymı ne 10 dk bonus falan var..

Corsa_N dereceleri alalım abi..??

valla sadece bakmaya gittik yarışmadık ama ben pek tutmadım pist kolay geldi yukarıdan...:) :) :)

Yok abi yaaa..O en dipteki kavşak çok pislik..apex mapex kalmıyo takip edicek.. ben 23 ün altına düşemedim .. gerçi biz zevk için gazlıyoduk zaman için deil..Onur abi 21.800 yaptı mesela..

Mehmet Gazihan' Alıntı:
Yok abi yaaa..O en dipteki kavşak çok pislik..apex mapex kalmıyo takip edicek.. ben 23 ün altına düşemedim .. gerçi biz zevk için gazlıyoduk zaman için deil..Onur abi 21.800 yaptı mesela..

doğrudur abi yukardan bakmakla aşağıda yarışmak farklı tabiki ama 10 dakikaya 17 vermek bana koyuyor ya dün o yüzden girmedim...

Mehmet Gazihan' Alıntı:

abi doğrudur valla yukarıdan bakmakla aşağıda yarışmak farklı tabi ama bana 10 dakikasına 17 ytl vermek koydu dün o yüzden yarışmadık.

diğer pistlere gitsen çok fahiş olmadğını anlarsın aslında..tamam biraz yüksek ama hizmet kaliteli..sana tulum veriyorlar gıcır gıcır..hiç bi yerde görmemiştim şimdiye kadar tulum verildiğini..

dsci0063dg3.jpg

dsci0069dw0.jpg

Mehmet Gazihan' Alıntı:
diğer pistlere gitsen çok fahiş olmadğını anlarsın aslında..tamam biraz yüksek ama hizmet kaliteli..sana tulum veriyorlar gıcır gıcır..hiç bi yerde görmemiştim şimdiye kadar tulum verildiğini..

dsci0063dg3.jpg

dsci0069dw0.jpg

abi sende bizi iiice pasif gördün yahu gidiyoruz diğer pistlere hatta biraz ukalalık yapayım belki opel team kart takımına girebilirim...:D :) :D :)

Corsa_N' Alıntı:
abi sende bizi iiice pasif gördün yahu gidiyoruz diğer pistlere hatta biraz ukalalık yapayım belki opel team kart takımına girebilirim...:D :) :D :)

yok gözüm pasifliğimi olur..gerçi diğer pistlere gitmeyeli bayaa oldu..Çok mu fark var ücret olarak..? valla girersin takıma elbet ama acayip adamlar var takımda söyliim..adamların fren pedalını sök yine dönsünler pistte ..(:

Geri