Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim bildiğim kadarıyla artmaz bilakis bunu zaten şehirlerarası yada boş ve uzun yollarda kullanıyorlar.butür yollarda kullanırsan yakıtı düşürür bile...
ya ben arabamada park sensörü, hız sabitleyicisi ,eastronic ,ve bir cok şey taktırmayı düşünüyorum ama korkum direksiyon kutusu ya bozulursasonradan krize girerim servise gitsem acaba öğrenebilirmiyim 2006 modellerde sorun olup olmadığını?
hız sabıtleyıcı cok ıy bırsey. en önemlı + sı mesela uzun yolda gıdıyorsunuz hızınız 100 felan az bı bozuk yol olursa ayagınız gaz pedalında oynamalar yapıyor o esnada fazla yakıyor arac
aracım 2004 model, 1 kere bile kullanmadım diyebilirim. hız sabitleyicisini bence gerekli bişey değil ama tabi bana göre..
*******************************/288100
Bugün kolu taktırdım programlama yapılırken birde tel olması filan gerekiyormuş ben hepsi hazır sadece kol takılıp programlanacak derken birde tel çıktı teli takmakta yaklaşık iki saat filan alıyormuş ......ööööffffffffff çok şiştim şu anda sadece sabitleyici kolum vara vakit olmadığı için tel takılmadı ..vaktim olunca tel de takılacak .... bu opelin zırva sapan işleri yokmu beni delirtiyo....... Kardeşim zamanında doğru dürüst iş yapmazlarmı bunlar alt tarafı bir tel ,niye fabrikada baştan takıp hazır bırakmazlarki... ?