En iyi şöför nasıl olmalıdır ?

en iyi kullanıcı; aracının hangi şartlarda neler yapabileceğini bilen,onu iyi tanıyan,şayet tanımıyorsa temkinli kullanan ve ALLAH vermesin ama en az 2-3 kaza yapmış sürücüdür benim için, kaza nerden çıktı derseniz basit hatalardan,yok yere kaza yapanlar o satten sonra biraz daha bilinçlenip araçlarını daha temkinli kullanmaya başlıyorlar mesela ben, bir çocuğa çarptıktan sonra sürüş stilim ve seyir mantığım hatta hayata bakış açım baştan aşağı değişti bu sebeple genç kardeşlerim yollarda aşırı sürat yapmaktan,makas atmaktan,alkollü araç kullanmaktan lütfen uzak durun sonra vicdan azabından kurtulamazsınız unutmayın insanın kaçamayacağı tek şey kendi vicdanıdır tabii varsa !?

Arkadaşlar bir konuyu düzeltmek isterim.Şoför diye genelde bu işi meslek edinmiş yani bu işi profosyonel olarak yapanlara denilir diye biliyorum.En azından şimdiye kadar öyle öğrendim.Sözlük anlamı olarak farkı yok ama bu işi meslek olarak yapmayanlara yani amatör kullanıcılara sürücü deniyor.Yanlışsam lütfen düzeltin.
Diğer konuda ise yazılanların geneli doğru.Arabasını kullanırken yolcusunu sarsmayan,arabasını hırpalamayan,yayalara da saygı gösteren sürücü iyi sürücüdür.

Geri