Elektrikli Ayna Kumanda Paneli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
nasıl oldu anlamadım ama arabaya binerken dizim ayna kumanda düğmesine deydi ve düğme kırılıldı.:mad: :mad: :mad: nasıl becerdin diye sormayın oldu işte bi şekilde.zr olsada aynaların ayarlanmasında bir sorun yok,panel olmadan da çalıştırabiliyorum.fakat kötü bir görüntü var.sizce bu parçayı nereden bulabilirim.ayrıca sadece panel olarak mı yoksa motoru ile falan mı satılırı.acil yardımmm

kimse bilmiyormu bu parçanın satılıp satılmadiğını.sanırım ben ilkim bu forumda bu paneli kıran.heheheheh helal bana:alkis:

Orjinali pahalıdır çıkmacılarda bulabilirsin

hakkaten ilginç bi arıza,ama kesin vardır ondan

bugün sorum 45.67 ytl +Kdv dediler dediğim parça için.orjinal mi bilemem ama.fakat çıkmacıları araştıracam.aynı paraya motoru ile bulacağıma inanıyorum aynası ile beraber hatta.ne olur ne olmaz kalsın bi kenarada.o düğmeyi kıran beceriksizz ki bu kişi benim yarın b,r gün neler yapmaz

niye motorunu arıyosunki sana sadece panel lazım değilmi. Ama sen yinede çıkmacılara bak bence tekrar aynı parçayı kırma ihtimalin varsa bari o kadar para boşa gitmesin:o :bisiklet:

zaten kumanda paneli arıyorum bende.çıkmacılara soraadım henüz.ama bu cumartesi soracammm

zaten kumanda paneli arıyorum bende.çıkmacılara soraadım henüz.ama bu cumartesi soracammm
zaten sana verilen fiyat joistik fiyatı kırılan parça tek olarak yok satılmıyor boşuna arama

tşkler ustam.uzum zamandır göremedi,m seni.hayırdır kötü bir durum yok dimii?

Geri