debriyaj uyuştu

fastest89

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya ben arabanın debriyajında bi sorun var heralde
1. viteste bir süre kavrattıktan sonra boşa alıyorum debriyajı salıyorum daha sonra debriyaja tekrar basarak geri vitese atarken dişliler hafiften dişliler birbirine sürtüyor ve hafif bir gırlamayla yerine geçiyor vites şimdi benm sorum bu olay normal mi yoksa debriyaj alarm mı veriyo bu arada sölemeyi unuttum debriyaj kavramsı olduykça iyi aşağıdan kavrıyo yani daaa bi sorununu görmedik kavramada

Hiç bir problem yok..Vites boşta iken debriyaja basar basmaz geri yaparsanız bu sürrtme sesini duyarsınız hemen hemen tüm opel modellerinde..Bir miktar debriyaja basarak beklerseniz ses kesilecek veya ciddi orada azalacaktır..

Hiç bir problem yok..Vites boşta iken debriyaja basar basmaz geri yaparsanız bu sürrtme sesini duyarsınız hemen hemen tüm opel modellerinde..Bir miktar debriyaja basarak beklerseniz ses kesilecek veya ciddi orada azalacaktır..
sağol abi bunu duymak içimi rahatlattı teşekkür ederim

tam durmadan geri vitese gecirmeyin.çünkü geri vites dişlisi düz dişlidir bu yüzden aracı tam durdukduktan sonra geri vitese takın.geri vites d,işliside zara görmesin

tam durmadan geri vitese gecirmeyin.çünkü geri vites dişlisi düz dişlidir bu yüzden aracı tam durdukduktan sonra geri vitese takın.geri vites d,işliside zara görmesin
:good: :good: :good:

Geri