cam düğmeleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iiilhami
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

iiilhami

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 2000 model VECTRA B2 2.0İ AUTO aracımın cam dügmeleri çalışmamakta öncesinde gayet sıhatli çalışan cam düğmeleri birden çalışmama başladı aracı yıkamaya verdim sonrası bir defa çalıştı tekrar devre dışı kaldı sigortaları kontrol ettim hiç bir sorun yok ne olabilir yardımlarınızı rica ediyorum

Teşekkürler;

Aracında dikiz aynaları otomatik ise, ve dikiz aynalarının düğmeleri de çalışmıyorsa sorun sigorta.
benimde aynı sorun oluşmuştu. Elimdeki sigorta oanel planına göre 20 lik cam sigortasında sorun görünmüyordu. Sonrasında bir elektrikçiye gittim. 10 luk sigortalardan birisi patlamış. Sanırım bu camlarla ilgili 2 ayrı sigorta varmış.
Neyse böyle çözülmüştü benim olay.

elektrik bağlantılarında sorun çıkmış olabilir.Basit bir oksitlenmede olabilir.Elektirkçiye baktırmanızda fayada olacagını düşünüyorum.

dikiz aynaları çalışmakta

bende de bu tip sorunlar olmuştu. Sigortanın içindeki o başlar nemle birlikte birbiri arasında köprü oluşturuyor olabilir. Ya da tamamen elektriği kesiyor. Yıkamadan sonra olması bu ihtimali arttırıyor.Tazyikli suyu kapı içlerine de basıyorlar böyle oluyor.

Geri