C kasa Corsa için teyip önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hsynaltg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsynaltg

Kayıtlı Kullanıcı
49-Muş
Merhabalar aranızda yeniyim. 2004 model Corsa aracımda kasetli teyip bulunmaktadır. Yaşadığım şehir küçük bir yer radyo doğru düzgün çekmiyor. Kasetli aux aldım zahmetli geldi ayrıca ses kalitesi düşük . Dabıl teyip taktirsam direksiyondan kumanda devre dışı kalıyor mu? Birebir hangi modeli alsam direksiyondan kumanda iptal olmaz. Yada Corsanin üst donanımlarinda bulunan CD li teyip alıp taksam gene direksiyondan kumanda iptal olurmu teşekkürler

Double teyp çerçevesi ile 7 inç bi double teyp takabilirsin. İşi bilen bi usta takarsa direksiyon tuşların çalışır. Direksiyonun arkasından bi kablo çekerek tuşları aktif edebilir ama bazıları bilmiyor.

Merhabalar aranızda yeniyim. 2004 model Corsa aracımda kasetli teyip bulunmaktadır. Yaşadığım şehir küçük bir yer radyo doğru düzgün çekmiyor. Kasetli aux aldım zahmetli geldi ayrıca ses kalitesi düşük . Dabıl teyip taktirsam direksiyondan kumanda devre dışı kalıyor mu? Birebir hangi modeli alsam direksiyondan kumanda iptal olmaz. Yada Corsanin üst donanımlarinda bulunan CD li teyip alıp taksam gene direksiyondan kumanda iptal olurmu teşekkürler
Anladığım kadarıyla ses kalitesine önem veriyorsunuz bu yüzden Sony, Pioneer, Alpine vs. tarzı bir dobledin alıp montaj yaptırabilirsiniz. Direksiyon içinse bu aparatlar satılıyor.

Anladığım kadarıyla ses kalitesine önem veriyorsunuz bu yüzden Sony, Pioneer, Alpine vs. tarzı bir dobledin alıp montaj yaptırabilirsiniz. Direksiyon içinse bu aparatlar satılıyor.
aparata gerek yok eğer teypte tuş ayarlama özelliği varsa ki multimedyaların hemen hemen hepsinde olduğunu düşünüyorum. ben bu linkte anlatılana göre yaptım.

Kumanda için bağladınğın teypte wr girişi olması yeterli izmirde cherno diye biri kumanda için devre hazırlamakta.teyp önerimde sony dsx serisi ben memnundum ayrıca akü voltaj göstergeside vardı.

Geri