bir kaç sorum var!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahattinkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ya arkadaşlar o gün babamla servise gittik ve ben adama abi buna program yükle dedim hani bilgisayara falan bağlanıyomuş yeni program at dedim ...adam dedi yok öyle bşy acaba ben mi yanlış anlattım yoksa gercektendemi öyle

ne programı yükleyeceğini söleseydin önce word , excel, ppoint... gibi anlardı adam:D

Arkadaşlar açtığımız konuların içeriği hakkında biraz daha bilgi verelim....
Program atılcak şey ne ????
Eğer bu bi arabaysa markası modeli ne ?

Sırf konu açmak için konu açmayalım

ya versiyon 2 gibi bşy yüklüyolarmış ondan yükle dedim dedi bu bilgisayar değilki yükleyelim dedi..dedim dedim program cd si varsa:Dcd giriş yeri var tak yükle dedim :D

Neyse yine de yardımcı olacak kadar cevaplayalım kardeşimizin sorularını;

Belli ki,hiçbir şeyini bilmediğimiz bir Combo'dan söz ediliyor.Şimdi ilk önce şunu söyleyim:Araba'ya yüklenen yazılımların değişik sürümleri olabiliyor.Zamanla ortaya çıkan hatalara karşı ki bunlar yazılım hatalarıdır,yeni versiyonlar yüklenebiliyor,araçlar servislere çağırılabiliyor.Ama 'abi buna yeni bi şeyler atıver,canlansın makina' tarzında bir durum söz konusu değil.Serviste aldığın cevap buna istinadendir.Yani problemi olmayan bir araba check-up amaçlı kontrol edilse dahi,bir sorun yoksa eğer,yeni bir versiyonu mevcut olsa bile yüklenmez,gerek de yoktur.Yazılım denilen şey arabanın ayrıntılarıyla ilgili,elektronik donanımların üst seviyede olduğu araçlarda önem kazanıyor gibi görünse de,baz modellerde dahi önemlidir.Mesela Opel için bir örnek vereyim:Hiçbir sorunu olmayan bir Astra G,yolda seyir halindeyken sadece 4. viteste birden bire ve bazen stop edebilir.Tekrar marşa basarsınız ve anında çalışır.Sorunun giderilmesi ise sadece versiyon yenilemekle mümkündür.(Bu sorun servis kayıtlarında da mevcuttur)

Bu arada C'mon kardeşlerimize de bir bilgi verelim konuyla alakalı olarak :)
Sevgili kardeşlerim,bazılarımızın araç anahtarlarının kapı açma düğmesine basık tuttuğunuzda camlar açılır,bazılarımızda ise açılmaz.Bu arada anahtar üzerinden kilitleme düğmesine basık tuttuğunuzda camlar kapanır ve tüm Cmon'larda vardır zaten bu.Ama camları kumandadan açmak için aynı durum söz konusu değil.Bazı versiyonlarda olur,diğerlerinde olmaz.Serviste bu özelliği aktif hale getirtmek istediğinizi söylerseniz,yazılımla oynayarak istediğinizi yaparlar ama yeni versiyonla da malesef ki kumandanın kapı açma düğmesine 2 kere basarak aktif hale gelen far açma özelliğini kaybedersiniz.Hepsinin düzgün çalıştığı bir versiyon 26 Haziran 2007 itibariyle yok.Bekliyoruz...Ayrıca da bu yazılımı ilk yükleyenlerden biriyim ve sanırım bu eksikliği ben buldum,çünkü yeni yazılım 3 ay önce gelmişti ve ertesi gün arabamda mevcuttu :) Bilginize...

Son düzenleme:
cok tşk ederim abi anladım sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri